2777
2789
عنوان

همسایگان یاری کنید ترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 32 پست
ممنون از راهنمایین اب نمک نریزم؟ فقط نمک؟؟ میخواستم ببینم میشه صرفه جویی کرد در مصرف سرکه یا نه؟&nb ...

نمیدونم آبجیم با آب نمک درس میکنن خوب میش ولی سبزی ترشی  رد زیاد بزن اگر سبزی خشکم داری بریز خیلی خوب میسه

ممنون از راهنمایین اب نمک نریزم؟ فقط نمک؟؟ میخواستم ببینم میشه صرفه جویی کرد در مصرف سرکه یا نه؟&nb ...

میخوای کپک نزنه. بریز تو اون ظرقای ترشی که .اماده میفروشنا...اونا خیلی خوبه اصلاکپک نمیزنه تو اونا...من گذاشتم الان اصلاهوا نکشیده یه دونم پلاستک بنداز درش

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاشق تمیز و خشک بزن توش فقط تو یخچال نگهش دار ترشی چی هست؟

تا حالا مختلف درست کردم ولی این بار گل کلم رو با برگ کلم قرمز درست کردم ایده دیگه ای داری چیزای دیگه هم بریزم؟؟ خوشمزه بشه فقط☹️

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️
میخوای کپک نزنه. بریز تو اون ظرقای ترشی که .اماده میفروشنا...اونا خیلی خوبه اصلاکپک نمیزنه تو اونا.. ...

پلاستیک زیر در دبه میزاری یا روی درش؟؟ 

تا حالا مختلف درست کردم ولی این بار گل کلم رو با برگ کلم قرمز درست کردم ایده دیگه ای داری چیزای دیگه ...

گلم قرمز خودش به تنهایم عالی میشه 

با گل کلم حتما بهترم میشه  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نمیدونم آبجیم با آب نمک درس میکنن خوب میش ولی سبزی ترشی  رد زیاد بزن اگر سبزی خشکم داری بریز خی ...

سبزی چی؟؟ نعنا و اینا؟؟ اگه دقیتر بگی ممنونت میشم عزیز

نسبت آب نمک به سرکه باید یک سوم باشه ربطی به اینکه درشو سفت کنین هوا نره نداره نباید کپک بزنه 

یعنی شما تا حالا درست کردین و در دبه سفت نبوده اما کپک نزده؟؟؟ اولین باره میشنوم پس کپک زدن ترشی ام دلیلش اینه سرکه اش کمتر از آب نمکه؟؟ 

من حتی بیشتر هم بسته موند یه سوال فقط زرد چوبه اضافه میکنی یا چیزهای دیگه هم برای چاشنی اش میزنی؟&nb ...

من زرد چوبه دوس ندارم بجاش از کلم قرمز استفاده کن باگلم کلم زیاد هویج وکرفس خیلی کم استفاده کن باسیر وچندتاپیاز ریزوسبزی های معطروفلفل تند(از وسط نصف کن همشونو)😋😋😋

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
پلاستیک زیر در دبه میزاری یا روی درش؟؟ 

نه ترشی رو وسیله هاشو بریز تو دبه بعد مشمپا فریزر بزار روش بعدم درشو ببند....داخل نه ها رو درش...متوجه شدی؟

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤

آهان یادم رفت وقتی می خوای درب دبه روبزاری به دربش نمک بپاش دستت وخیس کن به نمک بزن دور دبه رودست بکش اصلا کپک نمی زنه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
نه ترشی رو وسیله هاشو بریز تو دبه بعد مشمپا فریزر بزار روش بعدم درشو ببند....داخل نه ها رو درش...متو ...

اره عزیزم لطف کردی