2777
2789
عنوان

کمککککک

180 بازدید | 11 پست

سلام مهربوناااا

دوستان من یه دختر مجردم و دلم میخاد یه منبع در آمد داشته باشم قراره یه هزینه ای بدم برم کراتین مو 

ولی نمیدونم برم یا نه شرایطش چطوریه اگه ضایع بشم چی 

برید یاد بگرید منظورتونه؟

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 

خوبه درآمد داره 

اما به نظرم اگر سرمایه در حد 100 میلیون دارید برید تو کار بورس و بیت کویین خیلی سود داره

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
چرا 

فقط کراتین که خیلی بازار کار نداره هزینش زیاد میشه خیلی انجام نمیدن بیشتر قشر ما متوسطن تو درکنار کراتین مش ورنگ وهایلات وسامبره هم یاد بگیر اینطوری هم درامدت بیشتر میشه هم با سالنای بیشتری تورو میخوان باهاشون همکاری کنی حتی اگه خودت سالن نزنی 

چرا 

دستت بازه ؛ امسال صاف موده سال بعد فر ؛ این قانون بازاره ؛ کسی میمونه که متنوعه توی هر رشته ای

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
پس چی برم بهتره؟ 

باید ببنی،علاقتم چه جوریه چه کاری رو می پسندی شینیون هم خوبه ،شیمیایی هم خوبه،فقط دنبال یه کار برو همونو ادامه بده اگه شیمیایی رفتی دیگه شینیون نرو اگه شینیون رفتی مژه تاتو نرو تو یه کار حرفه ایی شو

باید ببنی،علاقتم چه جوریه چه کاری رو می پسندی شینیون هم خوبه ،شیمیایی هم خوبه،فقط دنبال یه کار برو ه ...

کراتین خیلی دوس دارم 

چون دوستام خیلی تعریف میکنه ازش نمیدونم چیکار کنم