2777
2789
عنوان

صمیمیت با نامزد

489 بازدید | 31 پست

قبلا گفتم نامزدم فردای محرمیت و مراسمی که گرفتیم رفت ماموریت بابت شغلش

یه هفته هم گذشته قرار بود امروز بیاد که اونم نشد

زنگ زدم که چرا نیومدی گفت مشکلی پیش اومده و خیلی ناراحت بود

حتی بغض داشت و میگفت همه روزای اول نامزدی پیش زن هاشون هستن و دارن از دوران نامزدی لذت میبرن و اینم وضع ماست

یه خورده دلداریش دادم ولی خب خودمم دیگه خسته شدم

از طرفیم نامزدم پسرداییمه قبلا رابطه صمیمی نداشتیم

خودمم یکم خجالتیم راحت نمیتونم بهش پیام بدم یا بدون دلیل زنگ بزنم

مثلا امروز که نیومد و دلیلی برای زنگ زدن داشتم تونستم زنگ بزنم

اونم بدتر من خجالتیه

دیگه دو سه روزی یه بار پول برام میزنه به بهانه پول زنگ میزنه و میگه واریز کردم که یه خورده حرف میزنیم

خیلیم دوسش دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونیم مث نامزد های عادی باهم چت کتیم یا کال بگیریم

اینا هم که نیستن دوریش بیشتر به چشم میاد

خودمم خسته شدم از رابطه ام میترسم اونم سرد شه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیی چندساالتونه؟

خودم ۲۱

نامزدم۲۵

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
چقدر حس خوبیه🥹🙃چند سالتونه؟ شعلش چیه؟

خودم ۲۱

نامزدم۲۵

خلبانی نظامه

اولشه این سری بیاد باهم بیرون برین و وقت بگذرونین بعدا تماس و پیام براتون راحت میشه و هیچ آدم نرمالی ...

همین دیگه مشکل منه

اون مجبوره سرکار باشه

خودمون خوزستانیم اون تهران

وااا دیوونه پیامبده زنگ بزن اونم راه میفته

اصلا روم نیس زنگ بزنم

وقتیم زنگ میزنه دست و پام میلرزه

امروزم زنگ زدم هی دعا میکردم جواب نده😅

د آخه🗿

هعیی

با پیام رسان پیام بده.قدم های اول را بردار درست میشه.اول بنویس یه چیز خواستم بهت بگم، بعد بگو دلتنگ ...

زیاد باهم چت نکردیم توی یه هفته فک نکنم سی تا پیام داده باشیم

اونم که اصلا نمیتونم قربون صدقش برم

پیام عادیم نتونستم بدم😅