2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرمو دیدم درد میکشید 

دیدمش وقتی بی جان بود 

دیدمش وقتی روی سنگ غسالخانه بود 

دیدمش وقتی کفنشو پوشیده بود 

دیدمش وقتی گذاشتنش تو قبر 😔😔قلبم وروحم تکه تکه شد ولی قضا وحکمت خدابود ،کفایت کردم به انالله واناالیه راجعون 

حسین جانم 🌺

والا من ک مادرم شنبه سکته کرد... 4 شنبه فوت شد... یک درصد هم از ذهنم عبور نمی‌کرد ک فوت بشه... 

روز آخری گ پیشش بودم، گریه میکردم، چون خیلی سردرد داشت، موهای خودش رو میکشید، بهش گفتم اگه اینجوری کنی میرم.... دستم رو بوسید گف من خوب میشم میام خونه... من برگشتم خونه تا براش تو خونمون دعا بگیریم.... 

40 مرتبه حدیث کسا رو آب خوندم با دوستم ک برا ملاقات ببرم براش... از خم کوچه ک رد شدم... دیدم جلو درمون شلوغه و فقط یادمه جیغ میزدم و کمرم دولا شد... 

اگه میدونستم قرار انقد زود بره، یه لحظه هم تنهاش نمیذاشتم... 

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند
من مادرمو دیدم درد میکشید  دیدمش وقتی بی جان بود  دیدمش وقتی روی سنگ غسالخانه بود  ...

مادر شما هم وقتی کفن تنش بود، خوشگل شده بود؟

مادر من انگار 20 سال جوون تر شده بود... آخ بمیرم برا جوونیش

مادر شما هم وقتی کفن تنش بود، خوشگل شده بود؟ مادر من انگار 20 سال جوون تر شده بود... آخ بمیرم برا ج ...

مادرم خیلی زیبا شده بود ،مادرم اهل طاعت وبندگی بود ،نماز شبش یک روز قضا نشد چه بحال نماز روزانش،،،،،خدامادرتون وبیامرزه

حسین جانم 🌺

مادرم خیلی زیبا شده بود ،مادرم اهل طاعت وبندگی بود ،نماز شبش یک روز قضا نشد چه بحال نماز روزانش،،،،، ...

ممنون گلم، روح مادر شما هم شاد باشه ان شالله...