2777
2789
عنوان

کنکوریا هستین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 66 پست
آره گل میتونی رشته هایی مثل پرستاری و تغذیه و .... رو بیاری

پانیککک😥😥😥😓

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پشت کنکوریم ببین این حرفا ک میگن دو ماه بخونی پزشکی قبولی و اینا چرته از الان تا کنکور شش ماه وق ...

تواناییشو دارم واسه خوندن

چه فصل هایی از شیمی آسونتر از بقیه اس

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
تواناییشو دارم واسه خوندن چه فصل هایی از شیمی آسونتر از بقیه اس

الان بیشتر تز کنکور تو مسئلهاس ولی خو چهل درصدم حفظیه الان باید فصل اول دهم و فصل دوم سوم یازدهم و کل دوازدهمو بخونی 

خب از الان بخون تهش یا قبول میشی رشته ی مورد علاقتو یا قبول نمیشی ولی پایه ی خوبی داری !از الان تا کنکورم ۶ ماه وقت هست اگه تند خوان باشی میتو نی دو دور کتاباتو بخونی با یک کتاب تست!

پانیککک😥😥😥😓

عه چه نام کاربری آشناست 

گلم ببین اگر هنوز شروع نکردی اصلا مهم نیست 

قبول کن که تنبلی کردی گردن هیچکس ننداز

آزمون قلمچی ثبت نام کن حضوری بده و  برنامه راهبردی رو هم  دانلود کن بشین بخون 

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
الان بیشتر تز کنکور تو مسئلهاس ولی خو چهل درصدم حفظیه الان باید فصل اول دهم و فصل دوم سوم یازدهم و ک ...

این فصل هاش حفظی هستن؟

عه چه نام کاربری آشناست  گلم ببین اگر هنوز شروع نکردی اصلا مهم نیست  قبول کن که تنبلی کر ...

از برنامه راهبردی عقبم خیلی ناامیدم میکنه

خب از الان بخون تهش یا قبول میشی رشته ی مورد علاقتو یا قبول نمیشی ولی پایه ی خوبی داری !از الان تا ک ...

من به پرستاری علاقه دارم

از برنامه راهبردی عقبم خیلی ناامیدم میکنه

اشکال نداره از همونجایی که داره آزمون میگیره شروع کن آخر هفته ها تایم دوره بزار و درسهایی که عقب هستی رو بخون

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
اشکال نداره از همونجایی که داره آزمون میگیره شروع کن آخر هفته ها تایم دوره بزار و درسهایی که عقب هست ...

میشه یعنی 😥

بله فصل دوم دهم ک مادر مسئله ها یعنی استوکیومتری توشه و فصل اول یازدهم مسئله دارن اگه خوندنی میخوای ...

واقعا؟ یعنی دوازدهم حفظی هست همش؟