2777
2789

ابروهامو میکروبلدینگ کردم بعد یک ماه هیچیش نموند بعد وقتی برای ترمیم رفتم ۲۰۰ ازم گرفت و گفت میکروبلدینگ رو ابرو تو جواب نداد و باید سایه برات بزنم به نظرتون کلاه سرم گذاشت ؟ تازه گفت ماه اینده هم باید بیای ترمیم نکنه دوباره میخاد پول بگیره ؟

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پوستت خیلی چربه

خوب ۵۰۰ گرفت میکروبلدینگ کرد بعد یک ماه امروز رفتم پیشش گفت وا اینکه هیچیش نمونده و گفت پس میکروبلدینگ بدرد تو نمیخوره برات سایه میزنم بعدم دوباره ۲۰۰ گرفت دوستم میگه ارایشگره هالو گیر اوردتت

نه خشکه  اینم سایه ابرو که امروز زدم

پس دیگه صد در صد مقصر ارایشگرته.. میکرو شاید شاید روی پوست چرب نمونه ..ولی من پوستم چرب بود میکرو کردم الان دوساله گذشته هنوز هستش اما کمی کم رنگ تر شده حتی ترمیم هم نرفتم ... شبیه تتو شده ..سایه قسمتی باید کم رنگ باشه ..خودت چی With students have no experience, it's hard to learn online courses 

پس دیگه صد در صد مقصر ارایشگرته.. میکرو شاید شاید روی پوست چرب نمونه ..ولی من پوستم چرب بود میکرو کر ...

خوب الان یک ماه دیگه قراره برم ترمیم بهش بگم من دیگه هیچی پول بهت نمیدم خوبه ؟