2777
2789
من بدنم کبود میشه میگه چرا کبوده😕ناراحتم میشم میگ شوخی کردم بخدا خودمم نمیفهمم کی کبود شده الان رو ...

مامان منم کبود میشه بدنش خیلی هم بد ازش میپرسیم میگ الان تو گفتی متوجه شدم😑😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نامزدی میدیدی و بازم زنش شدی😐

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
بد دل چیه؟

بد دل یا همون شکاک 

همش شک دارن ب طرف مقابل آزادیشو میگیرن محدودش میکنن ولی با این حال بازم مدام بهش شک دارن 

متاسفانه چیزی نیس ک بشه حلش کرد 

مگ اینک بسوزی و بسازی 

شایدم واقعا حرفت درست باشه قبول دارم ولی خب تا کی

خوب این اینطوریه دیگه و نمیشه کاریش کرد 

بعدشم بزا نگران باشه و مواظبت کنه ازت 

گلم الان راستش جامعه هم طوری شده که نمیشه فکر کنی منکه با کسی کاری ندارم پس کسیم کاریم نداره 

نه گرگا الان همجا درکمینن 

اینکه تو فکر کنی چون شوهر داری سمتت نمیان برای قدیم بود الان خانم های شوهردار در خطر بیشتری هستن

بسکه پسرا بی صفت شدن😤

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
من ناراخت میشم از حرفش 😢

خب حتما مدل گفتنش بده .

شایدم بنده خدا مثل ما از سر دلسوزی میگ

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

خیلی 😔 من اصن بچگی نکردم

اخی عزیزدلم😔

درکت میکنم گلم😔

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷