2777
2789
کبودی اگه سبز و زرد باشه ب درد و دیوار خورده یا ضربه دیده اگه قهر باشه یا ب بنفش بره فرق داره جریان

سبزه و زردن😕حتی اگ کار‌خودشم باشه میگ چرا کبوده کی اینجوری شده😕الان سه روزه کبود شده از درسم قایم میکنم این لامصبم نمیره میترسم ببینه بگه پس واسه همین ازم فرار میکردی😭هی میگ شوخی کردم هزار بار بهش میگم خوشم نمیاد از ذین شوخیت هیم وسط حرف خندم میکیره فکرش هزار جا میرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه شکاکه دیگه  شک مثل یه بیماریه هم خود آدمو نابود میکنه هم طرف مقابلو  اعتماد توی ...

من مثه چشام ب اون اعتماد دارم اما اون الکی گیر میده حتی نمیذاره واتساپم داشته باشم

نبابا بیچاره😂😂

خوب نگرانت حتما 

کسانی هستن اینطوری احساسات و عشقشون رو نشون میدن 

و طرف مقابل بدبرداشت میکنه و حس میکنه مشکوک و آدم شکاکی هستش و معمولانم خود طرف اذیت میشه که نمیتونه بفهمونه که مشکوک و شکاک نیست فقط نگرانه

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
من مثه چشام ب اون اعتماد دارم اما اون الکی گیر میده حتی نمیذاره واتساپم داشته باشم

خوب به دلش راه بیا 

حالا نه در همه موارد اما موارد اینچنینی که لزومی نیست بخاطرش زندگی رو بکام همدیگه تلخ کنید

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷