2777
2789

هیچوقت یادم نمیره و همیشه قبل از هر انتخابی یادش میوفتم و ما امید میشم بهم می‌گفت تو درست خوب نیست برو خونه دار بشو هیچی نمیشی

من انتخاب رشته گرافیک کردم و خیلی ام موفق بودم و معلم ها راضی بودن اما بازم حرفای نا امید کنندش میومد تو ذهنم باعث می‌شد جلو نرم الآنم یه دانشجویی هستم به یه رشته ای که گفتم شاید موفق نشم یه رشته ساده برم 

تازه جلو مادرم می‌گفت هیچی نمیشه الکی خرجش نکن

خلنمه هم انگار از کمبود مشاور اومده بود تریپ خونگی داشت خدا بگم چکارش نکنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدم اصلا جسارت ب قشر یا شغل خاصی نیست

ولی کمتر مشاور و روانشناسی دیدم ک واقعا کارش ترمیم درد ها و نقطه ضعف ها بوده باشه…من دارم دردامو بهت میگم ک ترمیم کنی…

(اکثرا )انرژی منفی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان تو چه موقعیتی هسی؟؟

دانشجوی ترم ۳ تدوین البته دانشگاه ازاد

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

برو یه دونه بزن تو دهنش

۴سال گذشته 

میگفتی خودت بری بشینی خونه،  خیلی بهتره. هم خدا راضیه هم بنده خدا. 

البته این حرف من به معنای بی ارزش بودن خانه داری نیست. چون واقعا خانه داری سخته و مسئولیت سنگینی هست. 

درقبال حرف خودش گفتم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اتفاقا اونایی که پیش بینی میشد هیچی نمیشن خیلی هم خوب شدن

اونایی که روشون حساب باز میشد چیزی نشدن

نگران نباش هنوز زوده واسه نتیجه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بیشتر مشاورهای مدرسه همینن

بدتر به بچه‌ها آسیب می‌زنن تا کمک کنن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید