2777
2789
عنوان

یه داستان کوتاه از زندگی من

188 بازدید | 7 پست

خواستم اینجا بنویسم شاید یکم سبک شدم😇

همیشه آرزو داشتم اون بالا بالا ها باشم و دارم و هدف بزرگی دارم و براش خیلی تلاش میکنم با درس خوندن که انشالاه هممون به آرزوهامون برسیم😍

ولی از خانوادم ناراضیم جوری شده که ....

بابام بعضی وقتا شیشه مصرف میکنه و این ماجرا باعث دعوا مامان بابام میشه که منی این همه آرزو دارم و تلاش میکنم نا امید میشم نکنین تروخدا ..‌ به جای این کارا کمک کنین به بچهاتون تا به خواسته هاشون برسن🙃

حالا داداشم که عمه هام نمیدونم چکار کردن که نسبت به من و مامانم بدش کردن جوری که هر وقت من و مامانم میبینه اصلا محل نمیده در حالی که هر وقت ما رو میدید دست مامانمو میبوسید و....

مامانم فردا میره پیشه یه دعا نویس که ....

عمم خیلی ادم بدیه جوری شوهرش یه سال نگهش نداشت

حالا عقده هاشو سر این اون خالی میکنه

دخترشو میچسبونه به داداش من که مامانم حرص بکشه خونمون دعوا بشه

ولی هر وقت ما میریم خونه خالم که ماهی یه بار شاید بریم به مامانم میگن دخترشو میبره تا بندازه به پسر خواهرش (به قران اینطوری نیس) ولی دختر خودش باید ببینین وقتی داداشمو میبینه چکار میکنه البته عمم خودش میگه این کار بکن

حالا طوری شده که من از ترسم به پسر خالم حتی نمیتونم سلام بدم که فردا بابا و داداشم نندازن به جونم

اخه این درسته؟

من بخدا منظورم از این تاپیک این نیس که نمیزارن من برم به پسر خالم سلام بدم

منظورم اینه که چرا بدی های خودشونو نمیبینن ولی....💔

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

بیشعورن دیگه

بیشعورررر

تو توجه نکن کار خودتو بکن

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الهی بمیرم‌ من🥺🥺

امیدوارم زندگیت همونجوری که دوس داری پیش بره و اوکی شه و بهترین ها نصیبت بشه عزیزدلم

من میدونم تو انقدر قوی هستی که به چیزایی زیادی برسی
چرا چون ادمایی که سختی میکشن موفق ترن
دقیقا تو همین تایم که داره بهت سخت میگذره خیلی چیزا ازش درس میگیری که باعث پیشرفتت میشه

به عمت و دختر عمت و پسر خالت محل سگ نده اینطور برا خودت بهتره

زندگیتو کن به کسیم کاری نداشته باش داداشتم خودش برا خودش انتخاب میکنه و کسی مجبورش نکرده

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
 وای الهی بمیرم‌ من🥺🥺 امیدوارم زندگیت همونجوری که دوس داری پیش بره و اوکی شه و بهترین ها نصی ...

خدانکنه عزیزم

ممنونم گلم

انشالاه هممون به آرزوهامون برسیم🙃😊

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

خدا به زندگیتون ارامش بده  همه ی زندگیها بالا پایین داره 

ولی این کار پدرت از همه بدتره  کاشکی یکی که پدرتون ازش حرف شنوی داره بهس میگفت  وحرف گوش میکرد  حیف واقعا حیفه وقتی ادم خودش باید الگو باشه برای زن وبچه همچین کاری بکنه