2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ذهنم درگیره میپرسم چطوری با چه زبونی معیارهای همو شناختین منو همسرم هم زبونیم تازه با دوتا ...

اوایل تو چت انگلیسی حرف زدیم ولی من ضعیف بودم برا همین کلاسا رو فشرده کردم الانم زیاد خوب نیستم ولی بهترم

اوایل تو چت انگلیسی حرف زدیم ولی من ضعیف بودم برا همین کلاسا رو فشرده کردم الانم زیاد خوب نیستم ولی ...

خوشبخت باشی عزیزم💚💚💚

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

تو قبلا گفت که خاستگارت دو رگه ایرانی و اوکراینی یا تایوانیه یه بارم گفتی شوهر داری و یه برادر ناتن ...

اگه تاپیک هامو میخونی پس میدونی که گفتم انگلیسیم خوب نیس و بعضی چیزا رو متوجه نشدم تا اینکه دوباره پرسیدم

برو یه نی نی سایت تو چین بزن خودت مدیریتش کن مردم سرگرم شغل دیگه ای ب ذهنم نرسید

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای🙄👌😂😂😂😂😂

همش تقصیر یسری خواننده های کره ای کل دحترای ما رو هوایی کردن😶🤦‍♀️

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

بهترین کار اینه که با نامزدت مشورت کنی 

کشور خودش بهتر می‌شناسه و با قوانین آشناست 

اگه حوصلشو داری همون روانشناسی یا رشته دیگه از اول تو چین شروع کن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )