2777
2789
بچع ها من روانشناسم چند وقته نامزد کردم از قبل دوست بودیم نامزدم ایرانی نیست ،چینی هستش خیلی &nbs ...

وای واقعیه این؟؟؟؟😶😶

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

在天愿作比翼鸟,在地愿为连理枝

بی زحمت بهش بگو اینو ترجمه کنه برام

یکی برام فرستاده نمیدونم فحشه، ای لاوی یووو ، ای شی بی لیش هست؟چیه این خو!

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
@دلبر_خانوم_تنها    

فدااات

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

استارتر چجوری بیست سالته بعد روانشناس هم هستی؟ بعد میدونستی با هر کی چت کردی یا حتی دعوتت کرد چین یعنی اینطوری نیستش که شوهرت باشه؟ و میدونستی در کشور کمونیستی چین یک فرد بیست شش سال نمی تونه صاحب یک شرکت کفش فروشی بزرگ باشه ؟ نهایتا یک بقالی کفش فروشی داره ...جفتتون کم خالی ببندید 😂😂😂

ببخشید ذهنم درگیره میپرسم

چطوری با چه زبونی معیارهای همو شناختین

منو همسرم هم زبونیم تازه با دوتا فارسی و ترکی هنو میشناسیم

تفاهم نداریم

شما چجوری آشنا شدین آخه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

یک آشنا داریم زن و شوهر داروساز هستندخانمه چینیه.بچه هاشون خوشگلن اما خانمه سنش بالا رفته خیلی زشت شده خدایی حیف ژن قیافه ایرانی که تبدیل به چینی بشه.جوانهاشون خوشگلن اما از ۴۰ سال که رد میشن دیگه خیلی زشت میشن

استارتر چجوری بیست سالته بعد روانشناس هم هستی؟ بعد میدونستی با هر کی چت کردی یا حتی دعوتت کرد چین یع ...

احساس میکنم یک دختر بچه استارتر که عشق چین داره🥴اخ کشوری مثل چین اصلا صحبت های ایشون با کلی تضاد 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
استارتر چجوری بیست سالته بعد روانشناس هم هستی؟ بعد میدونستی با هر کی چت کردی یا حتی دعوتت کرد چین یع ...

اگه تاپیکای قبلو دیده باشی گفتم که کاراموز هستم توی کلینیک روانشناسی و بزودی روانشناس میشم و خیلی علاقه دارمو ۲۱ سالمه

توی چین و هنگ کنگ و کره جنوبی از ۲۵ سال به بالا میتونن شرکت داشته باشن شرکت های وابسته به شرکت های دیگه

اگه اطلاعاتتفوی نیست برو تحقیق کن