2777
2789

ریزش موخیلییی شدید موهام شده یک پنجم موهای خیلی پری داشتم همش حیف شد 

😖باورم نمیشه اصنننن

بعدا دوباره درست میشه؟ 

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 

خواهرم و دخترش اینجوری شدن ویتامین میخورن بهتر شدن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ی تاپیک راجب ریزش مو زدم

اونو سه بار در هفتع انجام بده

حنا هم ب روتینت اضافع کن موهات برمیگردن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد کرونا موهام خیییییییییییلی ریخت ولی اچبعد ۳ ماه درست شد، موهای ریز رو سرم دارم، داره در میاد

خداروشکر 

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 
واقعا خدارو شکر داشتم دق میکردم، موهامو دوست دارم

منم الان دارم دق میکنم

منم الان دارم دق میکنم

نه حرص نخور دو سه ماه می‌ریزه ولی همزمان موی جدید از زیر در میاد، فکر کن من خودم داغون بودم مادر همسرم هی می‌گفت بیا موهات رو کوتاه کنم داغون شده، من دستم خوبه🥴 باور کن بیشتر حرص می‌خوردم ولی خدا رو شکر داره درست میشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
نه حرص نخور دو سه ماه می‌ریزه ولی همزمان موی جدید از زیر در میاد، فکر کن من خودم داغون بودم مادر همس ...

وای مامان منم همش میگه بیا موهاتو کنم 😅ایشالا برامنم درست شه 

مرسی که گفتی یکم روحیه گرفتم

کچل شدم قشنگ رو شقیقه هام کچل شده هرروز ۳تا مشت مو جمع میکنم دیروز رفتم موهامو کوتاهه کوتاه کردم ک حداقل خیلی نبینم ریزشش رو😢😢😢😢😢 آبجیمو مامانم گریه کردن ریزشش رو ک دیدن..خودمم هربار ک میبینم بغض میکنم😭

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘