ریزش موخیلییی شدید موهام شده یک پنجم موهای خیلی پری داشتم همش حیف شد
😖باورم نمیشه اصنننن
بعدا دوباره درست میشه؟
بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی..
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
منم بعد کرونا موهام خیییییییییییلی ریخت ولی اچبعد ۳ ماه درست شد، موهای ریز رو سرم دارم، داره در میاد
خداروشکر
بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی..
نه حرص نخور دو سه ماه میریزه ولی همزمان موی جدید از زیر در میاد، فکر کن من خودم داغون بودم مادر همسرم هی میگفت بیا موهات رو کوتاه کنم داغون شده، من دستم خوبه🥴 باور کن بیشتر حرص میخوردم ولی خدا رو شکر داره درست میشه
God help me to be strong enough not to lie to myself