سلام دوستان. دو شب پیش ماشین زد بهم. دکتر گفت لگنم مو برداشته و ی استخون شرمگاهی هم شکسته. اصلا نمیتونم راه برم. بستری نشدم تو خونه ام ولی کمردرد امونم رو بریده. خیلی سخته. کسی تجربه داره؟ چقد باید بخوابم تا خوب بشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترم وزنه گذاشت که هیچی یه قرص نوشته بود واسه زودتر جوش گرفتن استخون لگن و اینا بود سه سال پیش 100 خوردی خریدیم ..همراه اون قرص هم قرص زرد چوبه هم مخیوردم برای استخون اینا
😢من شانسی که آوردم بچه باهام نبود. حال بچه هات خوبه؟ بازم اگه امکانش هست ی دکتر برو
آره یکی بغلم بود و یکی سمت راستم که هیچ برخوردی با ماشین نداشتن ، منم شانس آوردم تونستم خودمو کتترل کنم و نیفتم ، پام رفته بود زیر سپر کج شده بود داشتم میفتادم ، ولی تند تند جا به جا کردم که صاف شم و نیفتم... اگه شل و ول بودم که حتما میفتادم و شاید زبونم لال بچههام آسیب میدیدن