2777
2789
عنوان

تصادف کردم😢

160 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. دو شب پیش ماشین زد بهم. دکتر گفت لگنم مو برداشته و ی استخون شرمگاهی هم شکسته. اصلا نمیتونم راه برم. بستری نشدم تو خونه ام ولی کمردرد امونم رو بریده. خیلی سخته. کسی تجربه داره؟ چقد باید بخوابم تا خوب بشه؟ 

خیلی مراقب باش ..کرم ice بزن آروم‌ بشه.برای دستشویی هم مراقب باش

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا۶ماه  کلسیم زیاد مصرف کن شیر وپای مرغ قلم  پای گاو بچشون ابشو سربکش عالی ان خیلی زود ...

واااای. چقدد طولانی. دوتا بچه دارم. 

برام دعا کنین زود خوب بشم

خدا نصیبتون نکنه🙏

ممنون عزیزم

با کمک هم برو دستشویی ..خطر ناکه تنهایی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

منم اخرین دنبالچه استخونم جابجا شده بود 

دکترم وزنه گذاشت که هیچی یه قرص نوشته بود واسه  زودتر جوش گرفتن استخون لگن و اینا بود سه سال پیش 100 خوردی خریدیم ..همراه اون قرص هم قرص زرد چوبه هم مخیوردم برای استخون اینا

اتفاقا منم پریشب یه پیکان زد بهم🤣 دوتا بچه هم همرام🤦‍♀️ ولی نرفتم دکتر🤦‍♀️ فقط پام درد میکرد که ز ...

😢من شانسی که آوردم بچه باهام نبود. حال بچه هات خوبه؟ بازم اگه امکانش هست ی دکتر برو

منم اخرین دنبالچه استخونم جابجا شده بود  دکترم وزنه گذاشت که هیچی یه قرص نوشته بود واسه   ...

منم چن سال پیش حامله بودم. خوردم زمین دمبالچم آسیب دیده بود ولی یکی دو هفته ای خوب شد. 

😢من شانسی که آوردم بچه باهام نبود. حال بچه هات خوبه؟ بازم اگه امکانش هست ی دکتر برو

آره یکی بغلم بود و یکی سمت راستم که هیچ برخوردی با ماشین نداشتن ، منم شانس آوردم تونستم خودمو کتترل کنم و نیفتم ، پام رفته بود زیر سپر کج شده بود داشتم میفتادم ، ولی تند تند جا به جا کردم که صاف شم و نیفتم... اگه شل و ول بودم که حتما میفتادم و شاید زبونم لال بچه‌هام آسیب میدیدن

🖤

منم چن سال پیش حامله بودم. خوردم زمین دمبالچم آسیب دیده بود ولی یکی دو هفته ای خوب شد. 

نه مال من جابجا شده بود تا 6 ماه حق نداشتم تکون بخورم...یا باید عمل میکردم یا باید تحمل میکردم تکون نخورم ...که 6 ماه روتخت بودم