2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخود استفاده نکن . شیاف سرخود گاهی باعث مرگ ناگهانی کودک میشه. من وقتی نمیتونم تب بچموبا شربت یاقطره پایین بیارم نصف قرص استامینوفن۳۲۵بهش میدم تاثیرگذاره براش. بچم ۴سالشه.

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚

فقط شیاف استامینوفن ۱۲۵

یا استامینوفن ۳۰۰

البته استامینوفن ۳۰۰ رو باید یک چهارمشو جدا کنی و سه چهارمشو بزنی

دیکلوفناک اصلا خوب نیست

البته برا یه بار ضروری اشکال نداره ولی اونم سه چهارمشو بزن همشو نزن

دارو رواگه پزشک تجویزکرده حتماسرساعت بهش بده واینکه درکنارش پیازحلقه کن باکش موببندبه کف پاش من خودم برای دخترم انجام دادم دارودادم دوساعت بعددوباره تب کردساعت داروش نرسیده بودپیازگذاشتم کف پاش زودتبش قطع شددوباره سرساعت دارودادم پیازخشک شدعوضش کن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

من چندباری که تبش خیلی شدید بوده وبا استامینوفن وپاشویه پاین نیامده براش استفاده کردم ،البته دیکلوفناک۵۰ وبا مشورت پزشک

درضمن باید تا چند ساعت قبلش از قطره یا شربت استامینوفن استفاده نکرده باشی 

فقط شیاف استامینوفن ۱۲۵ یا استامینوفن ۳۰۰ البته استامینوفن ۳۰۰ رو باید یک چهارمشو جدا کنی و سه چها ...

پارسال دخترم ۳سالش بود و۱۵کیلوبردم دکتر گفت هر۶ساعت شیاف استامیندفن۳۲۵میتونم استفاده کنم

دارو رواگه پزشک تجویزکرده حتماسرساعت بهش بده واینکه درکنارش پیازحلقه کن باکش موببندبه کف پاش من خودم ...

شب ساعت۱۱تب کرد دکتر نبردمش فعلا ساعت ۱۱شیاف برداشتم براش الانم شربت استامینوفن دادم

پارسال دخترم ۳سالش بود و۱۵کیلوبردم دکتر گفت هر۶ساعت شیاف استامیندفن۳۲۵میتونم استفاده کنم

پس همون ۳۲۵رو بزن ولی دیکلوفناک اصلااا نزن

استامینوفن کلا ضرری نداره حالا چه شیاف چه قرص چه شربت فرقی نداره