بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
سسلام من سینا زایمان کردم عالی بود خواهرم قدس ناراضی همون و پولو داد اتاق خصوصی منتها افتضاح بود افت ...
میشه فرقشون بگی؟
من یه شهر دیکه هستم مخام بیام اراک شهر مادرم زایمان کنم
طبیعی هستم شماهم طبیعی یودین؟
بیمم هم تامین اجتماعیه رایگان میقته واسه هر دو بیمارستان؟
و اینکه لباس اینا هم میدن هر دوبیمازستان؟
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
میشه فرقشون بگی؟ من یه شهر دیکه هستم مخام بیام اراک شهر مادرم زایمان کنم طبیعی هستم ش ...
نه رایگان فکر نکنم باشه خواهرم از پرسنل قدس راضی بود اما از خود بیمارستان و اتاق خصوصی کثیفش نه تازه شلوغ بود به زور گیرش اومد اما من سینا رفتم سزارین بودم ی چند ساعتم درد طبیعی داشتم و اتاقمم با اینکه عمومی بود اما عاااالی بود
نه رایگان فکر نکنم باشه خواهرم از پرسنل قدس راضی بود اما از خود بیمارستان و اتاق خصوصی کثیفش نه تازه ...
تازگی زایمان کردین؟
سینا هم لباس داد؟
اگ تازه زایمان کردین حدودا بگین چقدر شد هزینتون و چقدرش بیمه داد؟
من تامین اجتماعیم