2777
2789
عنوان

خانمهای کدبانو یه سوال دارم

193 بازدید | 20 پست

به نظر شما برای خانواده ۴ نفره که دو تا بچه ۵ سال و ۳ سال دارن چجوری باید آشپزی کرد که اضافه نیاد اسراف  نشه متاسفانه من اصلا مدیریت ندارم همیشه زیاد میاد مثلا چند پیمانه برنج برای ما کافیه اشتهامونم معمولیه بچه ها که اشتهاشون خیلی کمه یا برای قرمه سبزی هر وعده چقد گوشت و سبزی و لوبیا کافیه ماهی و مرغ چطور؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

وای ما هم‌دو نفریم همیشع اضاف میاد مخصوصا خورشت

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما ۳ یا ۴ پیمونه برنج کافیه با توجه به کم غذایی بچه ها

گوشت هم نفری ۴ یا ۵ تکه خورشتی

مرغ هم مگه کامل نمیخورید نفری؟ مثلا نفری یک تکه ران یا سینه. اگر نه برای بچه ها یک تکه بزارید

چی بگم که سکوت بهتره...
بنظرم برنج رو چهارپیمانه برا بزرگا بریز  1پیمانه هم برا دوتا بچه ها اگه برنجتون هندیه ک چون ری ...

۳ چهارم لیوان فرانسوی

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

بچه ها رو دوتاشون ی پیمونه برنج بریز پیمونه رو تا اخر پر نکن برای خودتون هم همین .

مرغ هر کس جایی ک دوست داره ی تیکه متوسط .

گوشت نفری چهار یا پنج تا .

ماهی هم اندازه متوسط نفری ی تیکه .

من ماهی رو تمیز میکنم قبل سرو با فلفل و ابلیمو مزه دار میکنم قاطی غذا میکنم بعد میخوریم ک سر سفره معطل نشیم چون بچه سر سفره هست .

لوبیا رو هم برا قرمه از قبل میپزم کم کم ب غذا اضاقه میکنم .

غذا هایی مثل عدس پلو و اینا دوتا پیمونه برنج کافیه 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من هرنفر بزرگسال یه پیمانه برنج ۱۰۰گرمی حساب میکنم..واسه ته دیگ یه تکه نون میزارم...گوشت خورشتی هرنفری یه تکه اندازه قوطی کبریت گاهی بزرگترهم بشه ایرادی نداره..مرغ هردونفر یه ران ...سبزی قورمه تخمینی میریزم..لوبیا واسه قورمه سبزی نصف بیشتر پیمانه که دارم .معمولا غذام اندازه هست کاملا ...واسه مهمون که دارم همیشه زیادتر درست میکنم که اضاف بیاد شرمنده نشم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
۳ چهارم لیوان فرانسوی

نه زیاده لیوان فرانسوی که.از استکان کوچیک استفاده کن..چهار پیمانه برنج کافیه ‌.عدس هم با قاشق بریز نفری یه قاشق بریز ..لوبیا هم نفری یه ملاقه کوچیک ها میشه از اون

زندگی ... پانتومیم هست...حرفت را به زبان بیاوری.....بااااااختی🖤🖤🖤