سلام مامانا..من ۵۰روز از شروع خونریزی سقطم گذشت فک کنم در ۵هفتگی بودچون بعده ۲۰روزتاخیر پریود شدم..درروز ۴۸بی بی مثبت شد..روز۴۹هم تیتربتام ۵۴۳.۲شد الان چطور بفهمم چند هفتمه؟باید دکتربرام سونوبنویسه؟؟
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زود سونو نرو من تو ۴ هفتگی رفتم حتی ساک بارداری ام دیده نشد یعنی هیچی نبود گذاشتم ۸ هفته رفتم هم ساک بارداری بود هم جنین هم قلبش تشکیل شده بود زود بری استرس میگیری
برو سونو عزیزم ببین کیسه تشکیل شده با قلب ،با اولین سونو و سونو اول ان تی تقریبی میفهمن
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اگه خیلی خیلی استرس داری واژینال تو ۶ هفته همچیو میگه هم کیسه هم قلب اگم میتونی صبر کنی بزار تو ۸ هفته برو سونو
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤