2777
2789

هی بهش میگم باباجان بریم بیرون میگه حوصله ندارم خواهراش یا داداشش زنگ بزنه بادو میره ولی با من نه میگهوقت ندارم اگ هم بهش بگم حداقل در ماه یبار منو ببر میگه بیکاری ها دیشب دعوامون شد الانم قهرم دلم پوسید توخونه هی بشور بساب میگه اگ دلت خاست بریم خونه خواهرام میگم دلم بیرون میخاد میگم هوا خوبه دلم بیرون میخاد نمیزاره تنها برم منو هم نمیبره جایی خستم شد ازش

توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 

دقیق همسر منه 

همیشه یر این موضوع بگو مگو داشتیم میگه تو همش دلت میخواد بری بیرون مم حوصله ندارم 

حالا هفته ای دو بار اونم به زور میبره مارشم پشت میز نشسته 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو ساعتی ک از سر کار میاد گفت کجایی بگو بیرون اومدم قدم بزنم  یا یه خرید کوچیک داشتم هر بار یه چیزی بگو میاد دنبالت دیگه😅😁

دیگ مستقیم نگو غیر مستقیم بگو شوهرت این مدلی دوست داره😉

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

چرا خونه س شوهرت؟ 

وقتایی ک سر کار میره برو بیرون بگرد برو رستوران غذا بخور برو پاساژ گردی کن بعد برو خونه .. با مردا اصلا فایده نداره بیرون بری.. فقط اعصابت خورد میشه

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠

خب سیاست نداری دیگع‌. با غر زدن و شکایت کردن هیجی درست نمیشه

مثلا خواستی ببرت بیرون ی چایی بریز ببر براش بشین پیشش مثلا اسمش علیه. بگو علییی اینقد دلم تنگ شدع واسه اون روزا که منو میبردی بیرون مثل ملکع ها بهم توجه میکردی خییلی بهت افتخار میکردم 😻😻😻 و تمام دیگ هیچی نگو

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

در واقع مشکل اینه تو رو برده میدونه ک تنها نباید جایی بری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

عزیزم انقد وصل ب شوهرتون نباشین 

نیومد خب ب درک خودت پاشو تنهایی برو 

توک خودت خووتو میتونی ببری بیرون 

کم کم ببینه وابسته اون نیسی خودشو درست میکنه

باباشوهر خدا ک نیست ک روزتو بخاطرش خراب کنی مگه شوهر کیه ک آدم عین برده حلقه بگوش هرچی گف ادم بشینه سرجاش روزشم خراب کنه 

نباید بشوهرت رو بدی سکوا کارو حل نمیکنه

من خودم بارها بخاطر خواسته هام جنگیدم دعوا کردم تاخواستمو عملی کنم درست عین ی دختر بچه برای خواسته هات بجنگ بهشون برسی 

یمدت جنگیدم سختی کشیدم ولی بعدش یعمر راحت میشی

مرد جماعت ظرفیت نداره ببینه زن وابستشه گوش بحرفشه هرجوری دلش میخواد رفتار میکنه حرکت میکنه اسیب میزنه 

نشون نده حال خوشتو خرابت وصل ب اونه 

خداروشکر دستوپای سالم و عقل سلیم داری

بخودت تکیه کن ازخودت بخواه وابسته نباش مستقل باش 

مگه مرد خداس 

انقد مردارو بزرگ نکنین توروخدا

خب سیاست نداری دیگع‌. با غر زدن و شکایت کردن هیجی درست نمیشه مثلا خواستی ببرت بیرون ی چایی بریز ببر ...

عه علییییهه

علییییییی😂😂

برسی ب آرزوت ک امضاته الهی💖

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
چرا خونه س شوهرت؟  وقتایی ک سر کار میره برو بیرون بگرد برو رستوران غذا بخور برو پاساژ گردی کن ...

خومشکل همینه نمیزاره تنها برم

توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 
چرا خونه س شوهرت؟  وقتایی ک سر کار میره برو بیرون بگرد برو رستوران غذا بخور برو پاساژ گردی کن ...

اینا تا آدم نشدن سوهان روحن توزندگی اول مردو باید جمعش کرد بعد هرجا بردی بردی ک لااقل میدونی اذیتی درکار نیست