2777
2789
خب سیاست نداری دیگع‌. با غر زدن و شکایت کردن هیجی درست نمیشه مثلا خواستی ببرت بیرون ی چایی بریز ببر ...

خواهر کار از سیاست گذشته ن با دعوا ن باسیاست میره تهش اگ راضی شه میگه بریم خونه خواهرم

توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم اینجوریه.میگه به اونا روم نمیشه بگم نه تو زنمی راحتم بات میگم کار دارم یا سرم شلوغه...  ...

مگه زنش شدی جرم کردی 

اتفاقا باید نفر اول زندگیش توباشی الویتش توباشی تنهاکسی ک براش میمونه تویی

بهش بگو 

وظیفشونه عزیزم

نمیدونم چی بگم خو لابد واقعا وقت نداره دیگ توهم گیر نده بدتر لج میکنه قهرم راه حلش نیس فقط از هم دور ...

بخدا هوا الان خیلی خوبه دلم‌پوسیده تو خونه خسخم شد ن باهام حرف میزنه ن چیزی سرم همش تو گوشیه افسردگی گرفتم

توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 

خودت باید خودتو سرگرم کنی برو هن رشیرینی پزی یاد بگیر کلاس زبان بردار کتاب بخون حتما برو باشگاه اونجا بمرور دوست پیدا میکنی میتون یتو مسیر رفت و امد باشگاع یع کافه بری ببخشید من فکر میکنم نصف این مشکل ایرادش خودتی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خومشکل همینه نمیزاره تنها برم

خیلی بیخود 

ن میبره ن میذاره بری 

باید یکیشو انتخاب کنه 

محکم قاطع روحرفات وایسا 

اگ نبردت اصلا محل....نذار  خودت برو سر رفتنتم شده بلوا درست کن تا بفهمه توهم آدمی نیاز داری سنگ ک نیسی یجا بذارنت روحو روانت صدمه میبینه 

وقتی مصمم قاطع محکم پاتو عین میخ رو زمین کردی من میرم و از سر راهت برش داشتی مجبوره انتخاب کننده اون باشه و رئیس توباشی 

متاسفانه زنهای ایرانی یادگرفتن سرترسهاشون همه حقو حقوقو آرامشو خوشبختی و تفریحو هرچی ک هست رو زیر پا بذارن ولی یبار برای همیشه بخاطر نیازهاشون نجنگن

من خودم واسه خواسته هام حتی شده طوفان بپا کردم 

الانم شوهرمو درست کردم خودم راحت شدم 

اصلا هرچی بگه چشم نمیگم چون پرو میشن

منم ب عنوان ی انسان توجامعه خواسته و نیاز و تمایلاتی دارم و بخودم احترام میذارم و ازخودم دریغشون نمیکنم 

ناراحت میشن خب بشن مشکل خودشونه برن مشکلشونو باخودشون حل کنن