2777
2789

ازنظر روحی خیلی اذیت داره واقعا روح وروان ادم میریزه به هم..جسمی هم بماند

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سقط عمدی باشه چون جنین کاملا سالمه وسن بارداری هم بالاست دهانه رحم کاملا بستست ووو اصلا آسون نیست ممکنه کار به کورتاژ بکشه دوهفته بعدش هم برای بقایا حتما سونو کنین ‌.توسقط غیرعمدی مثل زایمان زودرس و مشکلات  دیگه داستان خیلی اسونتره و نقاهت کوتاه تری هم داره چون بدن خودش داره به هر دلیل جنین رودفع می‌کنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اگر سقط عمدی باشه چون جنین کاملا سالمه وسن بارداری هم بالاست دهانه رحم کاملا بستست ووو اصلا آسون نیس ...

رشدش متوقف شده نمیدونم چی میشه ، اما خیلی استرس دارم دکتر بگه باید درش بیاریم 

هم روحی داغونم هم دردشو نمیتونم تحمل کنم 

روحی ک داغونم شدم مرده متحرک، دیگع نمیدونم دردشو طاقت میارم یا نه

ان شاا..به خیر میگذره ..دردجسمیش خیییلی کمتر وراحتتراز روحی هست مطمئن باش

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
رشدش متوقف شده نمیدونم چی میشه ، اما خیلی استرس دارم دکتر بگه باید درش بیاریم  هم روحی داغونم ...

چرا متوقف شده؟مقاومت شریان داری؟اگر اینطوریه اصلا ناراحت نباش دکتر می‌دونه داره چکار می‌کنه عزیزم انشالله همه چیز خوب پیش می‌ره و بعدا هر وقت خداخپاست و خودتون صلاح دونستید  بارداری سلامتی رو تجربه می‌کنی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چرا متوقف شده؟مقاومت شریان داری؟اگر اینطوریه اصلا ناراحت نباش دکتر می‌دونه داره چکار می‌کنه عزیزم ان ...

مقاومت شریان نافی دارم که جریان کامل قطع شده اما نی نیم زندست هنوز قربونش برم😔خدا کنه معجزه بشه 😔🙏بچم صحیح و سالم بیاد بغلم ...

آخه آی یو  جی آر میگن توی بارداری های بعدی ام تکرار میشه ، این موضوع هم شده یه غصه دیگه 

شرایط خیلی سختی دارم 

[QUOTE=219694138]مقاومت شریان نافی دارم که جریان کامل قطع شده اما نی نیم زندست هنوز قربونش برم😔خدا کنه معجزه بشه 😔 ...[/QUOT

خدابزرگه انشالله همه چی درست میشه خودتو آروم نگهدار عزیزم اگر استرس روکم‌کنی بزرگترین کمک رو به خودت و کوچولوت میکنی.