2777
2789
عزیزم من میخام دل پدرشوهرم رحم بیاد خونشو بده ما بشینیم ذکر دعایی بلدنیستید

ببین برای پایان نامم خیلی اذیت شدم استاد جوابمو نمیداد که تموم بشه . من غریب بودم اونجا 

دعای چهل کلیدو خوندم . خدا جوری درست کرد که خودش می دونه . من نجات پیدا کردم 

بخون و فوت کن به اون طرف . نیتتم بگو 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چند تا و نیتمون دقیقا صلوات به آیت الله بهجت باشه ؟

یه کاربر دیگه گفت صلوات هدیه دادن به آیت بهجت برای کار برادرشان ولی از نظر من هر تعداد که درتوانت هست بله نیت هدیه صلوات به آیت اله بهجت گ

دعای چهل کلید تو مفتایحه ممنونم عزیزم 

بله کلیات هست 

چهل آیه قرآن . تو نتم که حتما هست . هر دفعه میبینیش فوت کن و ۴۰ بار که بهتر 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
جدی ادم نتیجه میگیره؟ 

عزیزدلم اینجوری با تعجب میگی 

تو ک‌تعجب میکنی انگار باورت نمیشه .خب همین کارت رو خراب میکنه 

خداوند میگ توی ناامیدی هاتون ب من باید امید داشته باشید ب رحمتم 

اگ‌اعتقاد داری 

کارت جور میشه 

اما اگه دل چرکین و ناامیدانه نذر کنی ،تو دل بگی معلوم‌نیس نذرم جواب بده یا ن 

کارت درست نمیشه

اعتقاد اگ‌راسخ باشه ، طرف یک صلوات نذر میکنه جواب میگیره 

🌷🌷🌷🌷

یه کاربر دیگه گفت صلوات هدیه دادن به آیت بهجت برای کار برادرشان ولی از نظر من هر تعداد که درتوانت هس ...

از امروز نیت کنم . ببینم خدا چی میخواد 

بله کلیات هست  چهل آیه قرآن . تو نتم که حتما هست . هر دفعه میبینیش فوت کن و ۴۰ بار که بهتر& ...

آخه چه جوری همونجا ۴۰ آیه بخونی تو روش فوت کنی یا تو خونه بخونم هر وقت دیدمش فوت کنم 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

سوره  یوسف   یه اداب داره که نوشتنی عه

واسه رزق و روزی   سوره  ذاریات طلاق مزمل شرح  /سوره واقعه

۴۰بار سوره تکاثر در دوشنبه  چهارشنبه

۴۰بار سوره کوثر با صلوات  انگار  چهارشنبه(اینو سرچ‌کن دقیق  یادم نیس)

.

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
یه کاربر دیگه گفت صلوات هدیه دادن به آیت بهجت برای کار برادرشان ولی از نظر من هر تعداد که درتوانت هس ...

یه چیزی . من کار دارم راضیم هستم از کارم . حقوقم ۱۲۰۰ هست . اما به روز درمیونم 

حالا حقوقش کم بهم میگن این چیه اینهمه راه میری 

اما بنظرت دعا کن کار خوبتر پیدا کنم با حقوق خوب و هر روز؟

موفق باشی

مرسی