خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ولی یه چیزی از خدا بخواه و بعد نماز . خیلی دعا کن . گریه کن
🙏
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
یه تاپیک بود عالی بود درمورد شهید ابراهیم هادی خیلی مرده،چون تاوقتی شهید بشه مشکلات مردمو حل میکرد الان که شهید شده بازم همین کارو میکنه خیلی عزیزه پیش خدا من خودم دیروز کتابشو تموم کردم،سلام برابراهیم دانلودکن ببین چه مردی بوده.
ببخشید من جواب میدم ذکر صلوات هدیه گردن به آیت اله بهجت ره
ببخشید چند تا و نیتمون دقیقا صلوات به آیت الله بهجت باشه ؟
نوشتم از روی سوره یوسف نوشتم و البته همینجوری میخوندم تو نی نی سایت سرچ کن خیلیا نتیجه گرفتن باید بنویسی بعد اون کسی که دنبال کاره بزاره لای دیوار دقیقش تو نی نی سایت هست