2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره واقعه چهل روز برای افزایش روزی خوبه 

اینارو پشت سر هم بخون👆👆👆  

اون عبارت قرانی بخون زیاد برای رزقه👆

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سوره ذاریات ۴۰ روز . ببین چطور نتیجه میگیری 

ترو خدا منم دعا کن . مبارکه 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
واقعا تاثیر دارع؟  انشالله به هرچی ک میخای برسی

من خوندم بله کار پیدا کردم 

البته بهت بگم تا صلاحت اون کار نباشه هم نمیشه 

ولی یه چیزی از خدا بخواه و بعد نماز . خیلی دعا کن . گریه کن 

🙏

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
جدی ادم نتیجه میگیره؟ 

یه تاپیک بود عالی بود درمورد شهید ابراهیم هادی خیلی مرده،چون تاوقتی شهید بشه مشکلات مردمو حل میکرد الان که شهید شده بازم همین کارو میکنه خیلی عزیزه پیش خدا من خودم دیروز کتابشو تموم کردم،سلام برابراهیم دانلودکن ببین چه مردی بوده.

من خوندم بله کار پیدا کردم  البته بهت بگم تا صلاحت اون کار نباشه هم نمیشه  و ...

عزیزم من میخام دل پدرشوهرم رحم بیاد خونشو بده ما بشینیم ذکر دعایی بلدنیستید

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

ببخشید من جواب میدم ذکر صلوات هدیه گردن به آیت اله بهجت ره

ببخشید چند تا و نیتمون دقیقا صلوات به آیت الله بهجت باشه ؟

نوشتی یعنی چی عزیزم؟ بخونم یا بنویسم؟ 

نوشتم از روی سوره یوسف نوشتم و البته همینجوری میخوندم تو نی نی سایت سرچ کن خیلیا نتیجه گرفتن باید بنویسی بعد اون کسی که دنبال کاره بزاره لای دیوار دقیقش تو نی نی سایت هست 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم