2777
2789

وقتی تو یه روز ۵ نفرو از دست دادیم و وقتی که تو یه روز دیگه سه نفروو تلخ ترین و عجیب ترین اتفاق همونا بوده💔

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تو یه روز ۵ نفرو از دست دادیم و وقتی که تو یه روز دیگه سه نفروو تلخ ترین و عجیب ترین اتفاق همون ...

یا خدا ینی چطوری؟

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
الهی چقدر بد🥀🥀

از اون بدتر موضوعشع

سه یه توپ سه لایه اگه ۵ نفر بمیرن واقعا بده

الان من ب شما بگم سر یع توپ ۵ نفرو از دست دادیم...تعجب نمیکنی؟

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

بهترین به دنیا اومدن پسرم و دوباره باردار شدنم بود 

بدترین دیروز یکی از عزیزامون رو از دست دادیم 

عجیب ترین عروسی بودیم پارسال شوهرم جلو چشمام خیانت کرد به صورتم نگاه میکرد و میخندید واقعا چطوری روش شد این برا من عجیبه!!

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
وقتی تو یه روز ۵ نفرو از دست دادیم و وقتی که تو یه روز دیگه سه نفروو تلخ ترین و عجیب ترین اتفاق همون ...

وای خدا بهتون صبر بده چه وحشتناک

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
روزی ک خبر ازدواج اونیکه یه روز اسمش عشقم بودو شنیدم😊

فدا سرت اگه لیاقتت رو داشت تورو تنها نمیزاشت...

منم شنیدم ازدواج کرده و بچه داره یه ککم نگزید 

تو خونه قبلیمون بودیم من تو اتاقم یه تراس کوچیک داشتم

داشتم بیرونو دید میزدم یهو دیدم تو ساختمون روبروی ما یه دختره با یه طناب داره ور میره

منو دید لبخند 🙂 زد

منم لبخند زدم و لب زدم بیا خونه 🙂

گفت ممنون 🙂

رفتم داخل کتابمو برداشتم تا بخونم یهو انگار که زلزله اومده باشه یه نفر همچین جیغ زد که من نفهمیدم چطوری خودمو انداختم تو بالکن

دیدم دختره خودشو دار زده آویزون شده پایین سمت بالکن طبقه پایینیشون اون زن طبقه پایین هم دیده داره جیغ میزنه

روح از تنم رفت بابام اونقد زد تو صورتم تا گریه م گرفت

صورت و لبخندش هیچوقت از یادم نمیره 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ابجی امضات رو عجیب ترین بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا تورو نکشه😂😂😂

بهترین بازیکن کشوری انتخاب شدم

بدترین فهمیدم دوستام پشت سرم حرف میزنن و بهم حسودی می‌کنن و اینکه هم باشگاهیم خیلی منو دوست داشت و یه جورایی بهم افتخار میکرد ولی یکی دیگه از هم‌باشگاهیام که خیلی حسود بود رفت پشت سر من حرف زد و حرف گذاشت پام و اونو از من زده کرد در حدی که بهم نگاه هم نمی‌کرد...موذیه حسود

بدترین هم تازه فهمیدیم عموم سرطان ریه داره و می‌خواست بره شیمی درمانی که دیگع بدنش نکشید وکلا دو روز بود ...یکی از دلایل سرطان ریه ژن هست و احتمال اینکه من یا بابام یا داداشم درآینده بگیریم هست!

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!