2777
2789
واقعا ینی خیانت کرد 

بخدا جلو چشمم با زن درگوشی میگفت و میخندید شمارشو برد باهم دیگه با فاصله نیم متر نشستن اون زن سینه هاشو انداخته بیرون تا شوهرم ببینه حالا اون زن کی بود به نظرت؟؟

خانم دی جی خاک تو سرش زن کثافت سنش بزرگ بود و زززززشت 

من بخدا اونروز خیلی زیبا شده بودم همه نگاه ها به من خیره شده بودن...

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا جلو چشمم با زن درگوشی میگفت و میخندید شمارشو برد باهم دیگه با فاصله نیم متر نشستن اون زن سینه ه ...

خدا لعنت کنه این جور زنها رو

یک دختر باید مثل پروانه باشه بدست آوردنش سخت گرفتنش آسون

بخدا جلو چشمم با زن درگوشی میگفت و میخندید شمارشو برد باهم دیگه با فاصله نیم متر نشستن اون زن سینه ه ...

از مشکلات عروسی زن و مرد قاطی همینه 

ما عروسی یکی از فامیلامون همه باید محجبه میبودن میز ها هم خانوادگی بود بزن برقص هم نداشتن خیلی هم بیشتر حال داد

ووی 

اصلا خبر مث توپ پخش شده بودااا

همه مارو میشناختن💔

خیلییی بد بود اصلا خانواده نابود شد بعد اون اتفاق..الان چن سالع سرپا شده 

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
😂😂😂😂😂 من الان فاز غم گرفتم

اررره جوووون خودت با اقدس خیانت کرد؟؟

هیرویین کوکائین؟؟

هنوزم دوسش داری وای تورو ببرم گینس ثبت کنم🤣🤣🤣

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
خدا رحمتش کنه

ممنون گلم خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه

اررره جوووون خودت با اقدس خیانت کرد؟؟ هیرویین کوکائین؟؟ هنوزم دوسش داری وای تورو ببرم گینس ثبت کنم ...

😂😂😂😂😂

مگه عشق حرف حالیشه

من عاشق بهروزم.بهروز عشق منه

حتی اگه مواد مصرف کنه☹️💔

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

آخه چرا با این چیزا که میگی اصلا نباید به اون زن نیگا کنه وقتی خانمش تو مجلس هس و از همه خوشگل تر و زیباتر شده

۵ نفر به خاطر یه توپ مردن ۱.۵.۸۷ تو یه غروب....بهشون میگیم کبوتران پر پر شده چاه اون روز عروسی بو ...

ای وای خدا صبرتون بده 

منم بدترین اسمونی شدن همسرم پارسال بخاطر کرونا بود . خیلی دلتنگشم . قلبم آروم نمیشه