2777
2789

پسری که صرفا باهاش رابطه کاری دارید(همکارم نیستیم تازه من برای یه کاری چن وقتی یبار باید برم پیشش)شماره منو سیو داره بعد جمعه شب ساعت 11 بهم پیام داده مثلا برای هماهنگی ولی هیچوقت جمعه اونم 11شب پیام نمیده واسه کار بعد هروقتم میرم کلی منو تحویل میگیره البته با بقیه هم خوبه ولی با من دیگه خیلیی خوبه 

بنظرتون خبریه یا نه؟

پس چرا چیزی نمیگه؟

نمیدونم 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه!

چرا باید انقدر کمبود توجه داشته باشیم که هر توجه از جنس مخالف رو،دلیل بر عشق یا علاقه بدونیم؟!

اگر چیزی باشه،خودشون میان جلو و حرفشون رو میزنن 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
اکثر حس مردا از هیزیشونه نمیدونم 

وای😐😐😐😂😂😂😂

این چی بود دیگه

این حرفا و دشمنی از کجا میاد واقعا😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩