2777
2789
عنوان

بابام داره خیانت میکنه؟

271 بازدید | 21 پست

بچه ها ینفر امروز تو کلاب هاوس منو فالو کرده با اسم الکی من الان فهمیدم که بابامه 

همین امروز هم جوین شده

دیدم که عضو یه روم صیغه یابی شده چیکار کنم چیزی بهش بگم؟

خیلی حالم بد شده

💪🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییییییی چقد بدددد

این جور موقعیت ها خیلی بده

نه دل اشوبه میزاره راحت باشی نه خجالت میزاره به بقیه بگی 

به مامانت اگر میتونی بگو

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
زود قضاوت نکن

رفته عضو چنل صیغه یابی شده دیگه چه فکری میشه کرد راجبش؟

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
میگم شاید بلد نبوده دستش خورده چون یهو ۱۰۰ نفر از مخاطبینشم فالو کرده همون اول

خب همون شاید بنده خدا بلد نبوده زده همه رو فالو کرده.

تا مطمئن نشدی نه ب روش بیار و نه اعصاب خودتو خورد کن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

رفته عضو چنل صیغه یابی شده دیگه چه فکری میشه کرد راجبش؟

چ ربطی داره خیلیها همینجوری عضوش هستن اینکه دلیل نمیشه.

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟