2777
2789

سلام من ۱۴ ساله یخچال فریزر ال جی دارم خیلی ازش راضی ام و تاحالا تعمیرنشده...قراره عوضش کنم و ساید بخرم ولی متاسفانه تو بازار بخاطر تحریم ال جی و سامسونگ نیست و اگرباشه قاچاقه که گارانتی نداره بخاطر همین میخوام اسنوا بخرم ولی مترسم زود خرابشه و اذیت کنه....میخوام بدونم کسی داشته و راضی بوده

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قاچاق باشه اگه بتونی تشخیص بدی اصله یا تقلبی که اشکال نداره 

مشکلم همین دیگه چون میگن الان اکثرا موتوراشون چینیه...بعد گارانتی ام نداره موندم چیکارکنم اسنوا ۱۰ سال گارانتی موتور و دوسال گارانتی بدنه و قطعات داره

مشکلم همین دیگه چون میگن الان اکثرا موتوراشون چینیه...بعد گارانتی ام نداره موندم چیکارکنم اسنوا ۱۰ س ...

به نظر من اصلا عوض نکن 

چرا میخوای عوض کنی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
مشکلم همین دیگه چون میگن الان اکثرا موتوراشون چینیه...بعد گارانتی ام نداره موندم چیکارکنم اسنوا ۱۰ س ...

ببین اینا حرف فروشنده هاست 

که میگن موتورش چینی هست و نمایندگی نداره و اینا چون میخان جنس بنجل ایرانی بدرد نخور خودشونو پول کنن 

به حرف فروشنده ها اصلا اعتماد نکن 

اگه اصل باشه همه چیزش اصله 

به نظر من اصلا عوض نکن  چرا میخوای عوض کنی

اخه فریزره یخچالم خیلی کوچیکه فقط سه تا کشو داره....مامانم و یکی از خواهرام دوقلو دارن ولی ساید خوشگل تره میخوام یه تنوعی هم بشه

اخه فریزره یخچالم خیلی کوچیکه فقط سه تا کشو داره....مامانم و یکی از خواهرام دوقلو دارن ولی ساید خوشگ ...

اگه خیلی چیز فریز میکنی حتما دوقلو بخر 

من خودمم هر چی دم دستم باشه فریز میکنم واسه همین دوقلو خریدیم