2777
2789

من از مهدیار خیلی خوشم اومده و تنها اسمیه که فعلا من و شوهرم توافق داریم سرش😑 شوهرم می گفت برهان بزاریم که من موافق نبودم فعلا دارم مخشو میزنم برا مَهدیار نظر شما چیه 🤔

برهان که اصن خوب نی نزارین

بعد جای مهدیار نمیشه بزاری مهیار؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اسم های توی این تم ها علیسا یا علیسان واقعا همیشه و هر زمان قشنگ و خوش آهنگ ولی مهدیار شاید خیلی خاص نباشه البته نظر شخصی منه نظر شما خیلی قابل احترام تره

بنظرم اسم های توی این تم ها علیسا یا علیسان واقعا همیشه و هر زمان قشنگ و خوش آهنگ ولی مهدیار شاید خی ...

علیسان دوست دارما اما مطمئنم کوچیک میکنن و میگن علی که اصلا نمیتونم کنار بیام 

علیسان دوست دارما اما مطمئنم کوچیک میکنن و میگن علی که اصلا نمیتونم کنار بیام 

بنظرم توی صدا کردن اسم بچه مادر و پدر خیلینقش مهمی دارن و اینکه هر طور اسم و صدا کنن اطرافیان هم مجاب میشن اسم صحیح صدا کنن من هم از فامیل و هم دوستان اسم علیسا و علیسان دارن و حتی با اینکه یکشون امریکاس کامل علیسا صداش می کنن نه علی

البته من شنیدم که ایلیا رو مادر علی صدا میکنه