2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاقالو پاشو بیا 😁 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
سلامت باشی فکر کنم😅

ساقول ینی مرسی خواهش میکنم تشکر

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام عزیزدلم قربونت برم خوبم ممنونم❤️ خودت چطوری؟

فدات منم خوبم  

همیشه خوب باشی  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
آخ دقیقااااا یه شب میگه ماه قشنگم یه روز میگه یکی یه دونم یه روز میگه هویج خانومم یه روز بچه جون ...

فکر کردم همسرتونه 

اگه دوست هستید که مطمن باش اقایون مثل نقل و نبات تو دوستی اینا رو میگن 

اینطوری خانم رو جذب میکنند و دل طرف ضعف میره

سعی کن با این کلمات احساست به عقلت غلبه نکنه

به اینم دقت کن بعضی اقایون تو دوستی اینطورن بعد ازدواج کلا عوض میشه 

فکر کردم همسرتونه  اگه دوست هستید که مطمن باش اقایون مثل نقل و نبات تو دوستی اینا رو میگن  ...

نه فعلا دوست هستیم 

من فعلا درس دارم تا درسم تموم نشه نمیتونیم برای ازدواج و اینا اقدام کنیم وگرنه اون شرایطشو داره😂

بله حرفتون کاملا درسته

من از قبل حدود ۱ سال میشناختمشون تا اینکه جفتمون دیدیم همو دوست داریم و وارد رابطه شدیم

تو یه شهرم زندگی نمیکنیم