2777
2789

ماه شب تارم

عشقه جوانشیرینکم یعنی عشق خوشگل من

سایه ی سرکم یعنی سایه ی بالا سرم

روشنایی مالکم یعنی روشنایی خونم

دارو ندارکم یعنی دارو ندارم 

بیشتر بهش دارایکم میگم یعنی دارایمم ثروتم

عشقه بالا برزکم عشق قد بلند من

نوقلکم یعنی شکلاتم یه قربون صدیه کوردیه یعنی مثلا مثل شکلات شیرینی

ارامش زندگیکم یعنی ارامش زندگیم

من بیشتر اینارو بهش میگم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها  تو نت زده بود سلامت باشی ممنون🌹

فدات من مادرم ترک اردبیله یه چیزایی میفهمم براهمین گفتم❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اهل کجایی؟؟؟ فارسی؟؟

آره🤩

با اون کاربریم که پچلو تو امضام گفته بودم همه میشناختنم دیگه😂🤦🏻‍♀️

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
آره🤩 با اون کاربریم که پچلو تو امضام گفته بودم همه میشناختنم دیگه😂🤦🏻‍♀️

اها شناختمت😂😂😂😂

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
اها شناختمت😂😂😂😂

😂😂😂❤

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

قربون صدقه خیلی هم خوب نیس 

قربونت بشم فدات بشم 

من ام میگم ولی انرژی منفی داره 

من زیاد تعریف میکنم 

عشق کتاب خونم 

خیلی قدرتمندی 

خیلی بدنت قشنگه 

بازوهات چقدر گندس 

عشق موسیقیدان من 

تکیه گاهم پشت و پناهم 

مرد مسئولیت پذیر من 

جذابم 

همیشه میگم همونی هستی ک میخوام همونی ک از بچگی تو رویاهام تصورش رو داشتم 

جمله بهت افتخار میکنم رو خیلی دوست دارن میرن رو ابرا 

یه چیز ساده رو میگه من میگم چقدر بلدی چقدر اطلاعات داری 

یه چیز ساده رو درست میکنه میگم یه پا مهندس هستی ها 

مریض میشم  حتی اگر ساده ترین چیز رو بگه مثلا میگه قرص بخور من میگم وایییی تو واقعا مثل دکتر ها هستی هاااا چطوری فهمیدی چطوری خوب میشم وای مرسی عالی بود 

تو نبودی نمیدونم باید چیکار میکردم 

ورزش  میکنه من انقدر تشویقش میکنم یکسره میگم چقدر تغییر کردی چقدر خوب شدی چقدر هیکلی شدی میگم نرو باشگاه اصلا دارم تو بغلت گم میشم آنقدر گنده شدی کیففففف میکنه 

میگم روزی صد بار عکس هاتو نگاه میکنم دلم میره برات

من خیلی لوسش کردم  خیلی زیادددد😁

قربون صدقه خیلی هم خوب نیس  قربونت بشم فدات بشم  من ام میگم ولی انرژی منفی داره  م ...

اخ دقیقا منم اینارو میگم بهشششش

قربونت بشم اینام خیلی کمه و بنظرم تکراری شده اصا

ولی ایده هاتووون عاااالیه

اره نیاز به قدرت دارن 

مایه غرور و افتخارمی و...

عاالی بودن ممنون دوست گلممم🤍😘😘