2777
2789

عاقل اندر سفیه نگاهش میکردم چون واقعا طرف صحبت اینجور ادمای کوته فکر نمیشم فقط با کنایه میگفتم عجب افکار عاقلانه ای

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی گفتین از شما بعیده والا اینقد بی شخصیته که هیچی ازش بعید نیست

من بودم با غیض نگاهشون میکردم و چهرمو درهم و برمیگردوندم. درثانی من ماشین دارم کسی جلوم جرئت نمیکنه اینطوری بگه در کنلر اینکه همسرم خودش اینجور وقتا یارو رو سنگ رو یخ میکنه نیازی ب برخورد من با همچین آدم بی فرهنگی نیست

خانم آقای دکتر
عاقل اندر سفیه نگاهش میکردم چون واقعا طرف صحبت اینجور ادمای کوته فکر نمیشم فقط با کنایه میگفتم عجب ا ...

واقعا جالب بود حرفتون

اینقد عصبانی بودم نمیدونستم چی بگم 

فقط دلم میخواست خفش کنم

واقعا جالب بود حرفتون اینقد عصبانی بودم نمیدونستم چی بگم  فقط دلم میخواست خفش کنم

داریم اتفاقا یه مورد ازینا سنشم حدود پنجاه ساله یکبار که رفتیم بیرون تو ماشین ما بودن با زن و بچش، با تبانی همسرم نشستم پشت فرمون کاری باهاش کردم تو اتوبان که چسبیده بود به صندلیش هروقتم منو میدید میگفت من نمیفهمم چرا شما خانوما رانندگی میکنید داشتی منو میکشتی

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
داریم اتفاقا یه مورد ازینا سنشم حدود پنجاه ساله یکبار که رفتیم بیرون تو ماشین ما بودن با زن و بچش، ب ...

اخه همسرم ماشین دستم نمیده

یک سال زندگیم برای این موضوع جهنمه

دوبار گواهینامه مو تمدید کردم و هر کاری کردم قبول نکرد