2777
2789
اخه همسرم ماشین دستم نمیده یک سال زندگیم برای این موضوع جهنمه دوبار گواهینامه مو تمدید کردم و ...

من خودم ماشین دارم رانندگی رو پونزده سالگی از داداشم یاد گرفتم مسافرتم میرفتم تا هیجده سالگی که گواهیناممو گرفتم نزدیک 14 ساله رانندگی میکنم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همسرم ماشین دستم نمیده یک سال زندگیم برای این موضوع جهنمه دوبار گواهینامه مو تمدید کردم و ...

پس تو مشکل از طرف شوهرتم هست گلم اگه شوهرت پشتت بود و ماشین بهت پیداد اون زبون در نمی اورد از قصدپ اومده حرف زده که شوهرت بیشتر حساس بشه اگه البته می دونه و خبر داره که شوهرت دستت نمیده ماشین رو 

پس تو مشکل از طرف شوهرتم هست گلم اگه شوهرت پشتت بود و ماشین بهت پیداد اون زبون در نمی اورد از قصدپ ا ...

شوهرم نبود

اما دلیل شوهرم برای ماشین ندادن فقط برای اینه که میگه ماشینمون گرونه و یه ضربه بخوره باید کلی خسارت بدیم

شوهرم نبود اما دلیل شوهرم برای ماشین ندادن فقط برای اینه که میگه ماشینمون گرونه و یه ضربه بخوره بای ...

یه ماشین ارزون واسه تو بگیره یه تیبایی چیزی تو هم آدمی خب والا من شوهرم هر پدل ماشینی بخره من پشتشم یه سره 

خوش به حتلتون من رانندگیم خوبه اما همسرم عشق ماشینه

سعی کن بخری حتی شده با فروش طلا و وام

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
سعی کن ارتباطت رو کم کم کنی تا وقتی که قطع بشه متاسفم برای افکارشون تو کوتاه نیا اونا به نفعشونه که ...

مناسفانه نمیشه

واقعا داره زندگی برام سخت میشه

در همه ی خصوصیات این هستن

مناسفانه نمیشه واقعا داره زندگی برام سخت میشه در همه ی خصوصیات این هستن

تو زنی باید شوهرت و زبون بگیری با سیاست کارهایی که میخوای انجام بدی سخته ولی شدنیه اینطوری ریز ریز ارتباط رو کم کم کن و ماشینتم حتما بخر از مزایای ماشین داشان خانوما براش بگو

سعی کن بخری حتی شده با فروش طلا و وام

پولشو دارم ولی واقعا برام نگهداریش سخته

همسرم خیای پر مشغله است و با توجه به اینکه در این فرهنگ بزرگ شده جلو تعمیرگاه رفتن من براش غیر قابل قبوله 

حتی تعویض روغن برام نمیره

مدام هم نق میزنه برای چته

خانوادم میگن ولش کن و هرجا میری اژانس ساعتی بگیر