2777
2789
عنوان

پسر بچه بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 5611 بازدید | 101 پست
خیلی پروعه میدونم جوابمو میده  ولی خودمم جرعت این کارو ندارم 😂😂😂

از چه حیوونی میترسه؟؟

میتونی یه سگ بگیری تا این اومد فحش بده به سگه بگی بگیرش.اونم اگه از سگ بترسه عالی میشه سگه رو بنداز به جونش.بهشم بگو ازین ببعد هر فحشی مساویه با این 

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

اخی طفلی از این سن اینچیزارو یاد گرفته

اینارو از خانوادش یاد گرفته دیگه وای به حالش وقتی بزرگ شه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای این یه دست کتک جون دار میخاد،هشت سال بچه نیس،اینو قشنگ باید گرف زد😐

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

بعضی ها تا تولد بچه رو به عهده دارن بقیشو دیگه گردن نمیگیرن

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
خب دیگه چکار میشه کرد  ماهم میزاریم به حساب بچگی بخوایم حرفی هم بزنیم یه جوری جوابمونو میده خو ...

درکت میکنم بعضی پدر مادرها ببخشید دوست عزیز بی ادب و بی نزاکت تشریف دارن تقصیر بچه نیست منم یه خاله دارم بچش بی حد بی ادبه تا کسیم چیزی بگه خاله م گریه میکنه ک هیچکس پسر منو دوست نداره قشنگ میفهممت من بعضی وقتا از دستشون کلی حرص میخورم

خیلب خندیدم ولی اگر میخوای فردا تو خاطرات اونا باشی به نیکی ازتون یاد کنن، تو بچگی باهاشون خوب باش ...

دیگه عمو پررنگ که نمیشه باشیم  

یه جاهایی هم باید جدی بود با بچه ها

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
دقیقا خودشونم تربیت ندارن  وگرنه بچه ۸ ساله این فحش هارو از کجا یاد میگیره

ببین من اگر باشم فحش اینطوری بده،،دیگه راهش نمیدم خونم...

البته مامانش شرمنده س دلمم برا اون میسوزه

اگر میشد اول مهمونی به کناری بکشیش،،بگی  یکبار دیگه ازین حرفا به من بزنی ،دیگه راهت نمیدم تو خونه م،،گوشاتو میپیچونمها،،خیلی جدی،،و واقعا هم راهش نده

من منم 
یکی از بچه های پنج ساله اقوام نزدیک ما، هم به شدت حرفهای بد و مثبت هجده میزنه هم دست بزن داره... سه ...

امید هم دست به زن داره 

یبار یه جوری زد تو پهلوم تا ۲۴ ساعت درد داشتم حتی اون لحظه باباش یه معذرت خواهی خشک و خالی هم نکرد بیچاره مادرشوهرم کلی خجالت کشید و همش میگفت ببخش بچس دیگه 

خدایاشکرت ❤
عمش خواهرشوهرمه بااون خیلی صمیمیم  از من ناراحت میشه 😂😂

اها فک کردم خواهر زاده همسرته 

اینجوری نمیشه بدتر میشع

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY
یه بار تو یه جمعی بودم و اون زمان مجرد بودم یکی از دوستام بچه ۱۰ ساله داشت برگشت به من گفت ج*نده خا ...

آفرین دقیقا همینکه 

بیشور تر و احمق تر و کثافت تر 

اینا بزرگ میشن چی میشن 

خدایاشکرت ❤
پس باهاشون قطع رابطه کنین شوهرت این مواقع کجاس که صداش در نمیاد یا بقیه بالاخره یکی باید بهش تذکر بد ...

شوهرم که بخاطر برادرش حرفی نمیزنه 

مادرشوهرم بهش تذکر میده اونم چندتا فحش به مادرشوهرم میده پدرشم میزنه زیر خنده

خدایاشکرت ❤