2777
2789

چیکار میکنید؟

پشیمون نیستید؟

با صبرش چجوری کنار میاید 

با ورمی که به این زودیا نمیره😫

با نگاه های مردم تو خیابون😭😫

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من عمل نکردم ولی میخوام پیگیرش بشم و برم هزینش چقد میشه لطفاً دکتر خوب تو تهرانم معرفی کنید

عمل نکن اگر بینی خیلی زشت و چخماغی نداری

پشیمون میشی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً از چه لحاظ میگی من استانه ی دردم بالاست بینیم بزرگه اخه

بینی ات گوشتیه یا استخونی؟ضخامت پوست بینی ات چطوره؟

بقیه اجزای صورتت چطوره؟اگر به صورتت میاد عمل نکن

نه درد که نداره ولی خیلی صبر و حوصله میخواد 

خیلی ریسکه و خیلی صبر میخواد تا نتیجه بگیری

اکثرا پشیمون میشن ولی به روی خودشون نمیارن

پیش کی عمل کردی شما؟

من تهران نیستم دکترم خیلی معروف نیست ولی بهترین دکتر شهرمون هست

دکتر خوب یک بخش ماجراست 

یه سری از بینی ها رو بهترین دکتر هم عمل کنه انچنان تغییری نمیکنه و ارزشش رو نداره...مخصوصا بینی‌های گوشتی با پوست ضخیم