2777
2789
عنوان

پسر بچه بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 5611 بازدید | 101 پست

یکی از بچه های پنج ساله اقوام نزدیک ما، هم به شدت حرفهای بد و مثبت هجده میزنه هم دست بزن داره... سه چهار بار که منو مورد عنایت قرار داد بازوشو گرفتم و ول نکردم، همون جور می‌بردم مینشوندمش کنار باباش، همین!!!

اوایل مامان و باباش اخم میکردن، باهام حرف نمی‌زدن و این چیزا... ولی چند بار پیش بقیه فامیلا گفتم تا به گوششون برسه: من اجازه نمیدهم کسی بهم بی احترامی کنه، من میتونم خودم اون بچه رو جوری ادب کنم که دیگه سمتم نیاد ولی به پدر و مادرش احترام می ذارم که خودشون بچه‌شونو کنترل کنن!!! بچه هرکس برای خودش عزیزه، برای ما مهمه که کسی بهمون بی احترامی نکنه

از اون روزی که این حرفا رو زدم، اون بچه دیگه منو نزده و، هرچند هنوزم کسی حریف زبونش نیست ولی حداقل والدینش گاهی زحمت میکشند تذکر میدن یا حداقل معذرت خواهی میکنن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یه بار تو یه جمعی بودم و اون زمان مجرد بودم

یکی از دوستام بچه ۱۰ ساله داشت برگشت به من گفت ج*نده خانم

دقیقا کنار من نشسته بود یه نگاهی بهش انداختم و سیلی محکمی به گوشش زدم دوستم پاشد رفت ولی دیگه تو هر جمعی بودیم بچش مودبانه با من صحبت می‌کرد ولی دوستم دل چرکین شد و اصلا من برام مهم نبود

چون اگر به بچه پررو رو بدی بیشعور تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پسر دچار اختلال رفتاری هست  مطلقا به خودتون نگیرید و واکنش نشون ندید چون‌تحریک میشه و بدتر ...

مرسی از راهنماییت 

درسته منم فکر میکنم مشکلی داره 

چون همش در حال پرخواش کردن و دعوا کردنه

خدایاشکرت ❤

اگه باباشم یبار دیگه به فحشای پسرش خندید از قبل به شوهرت باد بده بلند بگه باباکه بیشعور باشه تولشم همین میشه.اینجا دیگشه داداششه نمیتونه حرفی بزنه‌

من بودن کات میکردم. رکم به همه شون بگو به برادرشوهرو زنشو مامان باباش که من ادب بچم برام خیلی مهمه یا رو ادب بچتون کار میکنید یاکه تمایل ندارم باهاتون رفتو امد کنم وبچمو بیشعور بار بیارم

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
ببین منو. یبار که کسی به کسی نیست ببرش یه گوشه خفتش کن.بگو ازین به بعد ببینم و بشنوم به کسی فحش داد ...

خیلی پروعه میدونم جوابمو میده 

ولی خودمم جرعت این کارو ندارم 😂😂😂

خدایاشکرت ❤
گریه میکنه میره تو جمع به همه میگه 😄نه این راهش نیست

🤔🤔 خوب پس راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

میشه هم ازین ماسکای خیلی خوفناک بگیره یبار بذاره از قبل وتهدیدش کنه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

دعوا باشه خبربدیدجنازه بدم 😐😑😊😁

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐
بچه های فامیل که خیلی شیطون هستند میان خونه ما من می برمشون یه گوشه بهشون می گم ببین من تا الان 60 ت ...

خیلب خندیدم

ولی اگر میخوای فردا تو خاطرات اونا باشی به نیکی ازتون یاد کنن، تو بچگی باهاشون خوب باش و تو بازیاشون باش...اگر نه که با همین فرمون برو جلو😂

من منم 
من جات بودم دعواش میکردم یا جواب میدادم یا میزدم توی دهنش وقتی پدرومادر عرضه ندارن بچشونو جمع کنن و ...

من بهش گفتم حرفت اصلا معنی قشنگی نداره بهم گفت گوه نخور 

حالا اگه بخوام بزنم تو دهنش مطمئنم دوتا میخورم😂😂

خدایاشکرت ❤