2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خوندمش و دوستش نداشتمواقعا کسل کننده بود چون عادت دارم کتابی رو نیمه تموم نزارم تمومش کردم و ...

بعد از تموم کردن داستان احساس سنگینی میکنه آدم

انگار بعد از خوندن کاراکتر داستان سبک شده و غماش به خواننده کتاب منتقل شده

ما مسلمونیم کتاب کاتولیک ها رو نقد کرده . جنگ جهانی و نازی ها رو نقد کرده . واسه کسی که جنگ رو تو اروپا تجربه کرده و مسیحی گرایی افراطی رو بله قابل درکه ولی برای ما صرفا یه رومانس غم انگیز . از طرفی نویسنده عقاید چپ داره )اینو تو یه نقد دیدم )که خوب بنده به شخصه خوشم نمیاد از کسی که انقدر فضای داستانش تاریکه 

ما مسلمونیم کتاب کاتولیک ها رو نقد کرده . جنگ جهانی و نازی ها رو نقد کرده . واسه کسی که جنگ رو تو ار ...

آره موافقم 

من حس میکنم واسه فردی که هیچ تجربه ای از این موارد نداره ارتباط گرفتن با همچین داستانی سخته

البته این رو هم میشه نقطه قوت در نظر گرفت هم نقطه ضعف بستگی به دیدگاه هر شخصی داره

ممکنه یه نفر از این دید بهش نگاه کنه که این نقطه قوت یه کتابه که تو رو دارد دنیایی کنه که تجربه شو نداری

آره موافقم من حس میکنم واسه فردی که هیچ تجربه ای از این موارد نداره ارتباط گرفتن با همچین داستانی سخ ...

در ضمن این سبک رو برای انتقاد به یه مکتب فکری نمی پسندم 

شاید بشه به چشم یه داستان قبولش کرد 

ولی به عنوان اعتراض و انتقاد بسیار غیرحرفه‌ای البته منظورم درباره صرفا این کتابه نه این سبک

کتاب هاینریش بل روایتی تلخ از تنهایی، شکست و پوچی در جامعه‌ ایه که ارزش‌های انسانی در ون کم‌رنگ شده. دلقک داستان با نگاهی گزنده و انتقادی، ریاکاری ها و تضادهای اجتماعی ـ به‌ویژه در دین، سیاست و اخلاق ـ رو افشا میکنه. 

هماگل اگه خواستی نقدشو بخونی یه سر یه سایت فرین بوک بزن نقدش هست