2777
2789
اگر فقط یک ارسال دارید، می تونید از اداره پست و دفاتر پستی تهیه کنید. اما اگر تعداد ارسالی و سفارشات مشتری ها زیاد هستند. کارتن پستی به صرفه را از فروشگاه آنلاین کوک پک سفارش دهید. koookpack.com

سلام وقت بخیر. همیشه از پست میشه خرید دیگه.کارتن پستی میگن بهش.

حالا اگه محصولت کوچیکه (مثل مثلا هارد اکسترنالو اینا) اونارو بهش میگن پاکت پستی.

حالا الان نزدیک عیده پست یکمی توی تامین کارتنا تنبلی میکنه.

من اخیرا از یه سایتی به اسم کارتن بیستون دارم میخرم قیمتاشم پایینه.

ولی خب پست یه چیز دیگست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله، عزیزم! می‌توانی خودت کارتن بگیری و در خانه بسته‌بندی کنی و بعد به پست ببری. اگر کارتن یا پاکت نداری، می‌توانی مرسوله‌ات را به پست ببری و آنجا کارتن یا پاکت متناسب با بسته‌ات را دریافت کنی. هزینه کارتن و پاکت‌ها از سه تومان شروع می‌شود. همچنین می‌توانی از خدمات کارتن کده نیز استفاده کنی که کارتن‌های باکیفیت و مناسبی برای بسته‌بندی ارائه می‌دهد.من که از سایت برای بسته بندی استفاده کردم راضی بودم.

من برای ارسال محصولات پیجم دنبال راهی بودم که بسته‌بندی مناسبی داشته باشه. اولش فکر می‌کردم پست خودش پاکت یا بسته‌بندی میده و هزینه‌ش رو می‌گیره، ولی بعد متوجه شدم که بهتره خودم بسته‌بندی شیک و مطمئن تهیه کنم تا محصولاتم مرتب‌تر و حرفه‌ای‌تر به دست مشتری برسه. پیشنهاد می‌کنم از کارتن کده استفاده کنی؛ اون‌ها انواع پاکت‌ها و بسته‌بندی‌های مناسب برای ارسال رو دارن و می‌تونی بسته‌بندی‌هایی با کیفیت و مناسب تهیه کنی که هم خیال مشتری راحت باشه و هم پیجت حرفه‌ای‌تر دیده بشه. اینطوری کنترل بیشتری روی بسته‌بندی داری و می‌تونی محصولاتت رو با اطمینان بیشتری ارسال کنی.