2777
2789

بیشترین مدتی که با همستون رابطه نداشتید چقدر بوده؟

سر یه موضوعی ی مدته دعوا داریم با هم توی تاپیکام هس

از نظر خودش توضیح داده ولی من قانع نشدم

چن بار تمایل نشون داده من پس زدم

وقتی مشکلمون حل نشده چجوری دل بدم بهش آخه

الان ۸روزه

نمیدونم کار درست چیه

اولبن باره انقد دلم سیاه شده

لطفا بدون حرف متفرقه کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی ترین مدتی که رابطه نداشتم یک ماه بود 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

دعواتون سرچیه 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

شماحتماااا باید برید پیش مشاور متخصص

حرفای اینواون ممکنه حتی شرایطتو وخیم ترکنه 

حتی اگ شرایط مالیشو نداری میتونی از نشاوران اورگانهای دولتی کمک بگیری

مثلا مشاوران بهزیستی یا نیروی انتظامی

سر یه کاری ک شوهرم میخاد شروع کنه و من مخالف بورم ی روزم دعوای بد و شدید داشتیم

خب اخرش کارو شروع کرد ؟ یا حرفتو گوش کرد ؟ 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید