2777
2789
عنوان

شما باشین بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه لوس شکلات و خودت بخور یه ذره کامت شیرین شه سر صبحی

تو چه پرویی که منو ریپلای کردی طلبکارم هستی شکلاتو میدم بهت تو بخوری آخه انگار جایزه می‌خواستی 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید

الان اکثرا امضا دارن هرچی دوست دارن میزارن

این گیر دادن داره😞

خجالت بکشین بهم توهین نکنین😒

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
برو عزیزم عیسی مسیح شفات بده

راستی اگه شوهرت به قول خودت بهت توهین می‌کنه یا کتک میزنه به‌خاطر فضولیته برو زندگی خودتو درست کن بعد بیا دماغ درازتو بکن تو کفش دیگران از بدبختی‌های زندگیت چیزی کم نمیشه با فضولی توی کار دیگران بعدم برو دعا بخون خدا زندگیتو خوب کنه نه اینکه بیای اینجا تو تاپیکا بچرخی توصیه کنی کی بره دعا کنه شفا بگیره 

راستی اگه شوهرت به قول خودت بهت توهین می‌کنه یا کتک میزنه به‌خاطر فضولیته برو زندگی خودتو درست کن بع ...

فکر نکن جوابمو دادی خیلی کار خوبی کردی تو هم اگه نمیتونی مرهم زخم کسی بشی نمک هم نپاش...من اولش متوجه امضات نشدن فکر کردم فکر میکردم منظور اینه که کسی ازدواج نکنه بعدش رفتم با دقت خوندم دیدم یه تمثیله که خیلی هم معنا داره...اما تو کار خوبی نکردی تایپیک من و کوبیدی تو صورتم من اون روز شب تا صبح گریه کرده بودم و بعد چند سال عضویت به تایپیک  گذاشتم الان حالم تغییر کرده ولی دیگه نمیتونم پاکش کنم

فکر نکن جوابمو دادی خیلی کار خوبی کردی تو هم اگه نمیتونی مرهم زخم کسی بشی نمک هم نپاش...من اولش متوج ...

جوابتو دادم کار خوبی کردم می‌خواستی منو رپیلای نکنی بانمک بازی دربیاری

پس می‌خواستی از اول درست بخونی اینم مشکل خودته نه من درصورت مشکلات تو برو خودت حل کن 

می‌خوای جوابتو ندم هی ریپلایم نکن وقتی ریپلای میزنی رو یکی یعنی دلت میخواد طرف بیاد جوابتو بده 

درضمن خانوم معتقد الان باید بری نماز بخونی نه اینکه تو تاپیکا بچرخی با این اعتقادات قویت