2777
2789
عنوان

شما باشین بدتون میاد؟

311 بازدید | 33 پست

خانواده شوهرم همش میگن بچم کپی برادرشوهرمه،مدام میگن اینو،واقعا هم خیلی شبیهشه.... ولی نمیدونم چزا دیگه حس خوبی نمیگیرم وقتی کسی اینو میگه

شمام بودین اینجوری میشدین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره عموشه شبیهشه دیگه

اشکال نداره ناراحت نشو

میدونم قابل قیاس نیست ولی حضرت علی اکبر هم شبیه پیامبر بودن

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

من کلا آدمیم که هرکی هرچی بگه بهم برمیخوره 

اره بدم میومد خیلی هم بدم میومد دفعه بعدم که اینو می‌گفتن میزدم تو دهنشون

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
اخه عمش خیلی ادم بی تربیت و جلفیه ،با خند هی نگام‌میکرد میگفت شبیه فلانی شده، بدم اومد،نمیدونم شاید ...

دیدن حساسی ای میگن . عموشه دیگه عزیزم اشکال نداره تا بزرگ بشه اقا بشه برای خودش هزارتا قیافه عوض میکنه .محلش نده خواهرشوهرتو هروقت گفت بگو اره خب عموشه غریبه نیس که

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️