2777
2789
عنوان

اسهال خونی نوزاد

2505 بازدید | 25 پست

دخترم 26 روزشه. دیشب رگه های خون تو مدفوعش بود. امشبم همینطور. بردم دکتر آزمایش داد. تعداد rbc مدفوع رو زده 40.

حالا گفتن بستری کنم😔😔

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

کسی تجربه ای داره؟ گفت حداقل 3 روز باید بستری بشه.. من ی بچه 3 ساله هم دارم. کسی نیست نگهش داره

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروتیین گاوی نخوری شیر گاو  گوشت گاو ماست  

آخه دکتر نگفت حساسیته.. میگه عفونت. در صورتیکه دخترم اصلا تب یا علائم دیگه نداره

حساسیت نداره؟

نمیدونم.. لبنیات که چیزی نخوردم.. تو این دوروز کشمش زیاد خوردم فقط

بستری چرا ...حساسیت داره باید شیر خودتو ندی شیرخشک اختصاصی بدی 

دکتر گفت عفونت داره

بچه جاری و بچه دوستم همینجوری بودن حساسیت به پروتیین گاوی داشتن

نمیدونم بخدا از سر شب دارم دیوونه میشم.. اخه هنوز خ کوچیکه برا بستری

آخه دکتر نگفت حساسیته.. میگه عفونت. در صورتیکه دخترم اصلا تب یا علائم دیگه نداره

ببین تشخیص نمی‌دن بچه جاری من یه هفته تو بقیه الله بستری بود واسه همین خون تومذفوع. بیمارستان شو عوض کرد آخرش گفتن آلرژی به پروتیین گاوی  

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲