2777
2789
عنوان

اسهال خونی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 25 پست
ببین تشخیص نمی‌دن بچه جاری من یه هفته تو بقیه الله بستری بود واسه همین خون تومذفوع. بیمارستان شو عوض ...

ای بابا.. بچه اذیت میشه که.. اینم به من گفت حداقل 3 روز.. در نهایت شاید رژیم خودتو عوض کنن 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
یا عفونت هست یا آلرژی حتما ببر پیش دکتر آلرژی اطفال بعد این جریان 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم.. لبنیات که چیزی نخوردم.. تو این دوروز کشمش زیاد خوردم فقط

کشمشم انگوره و حساسیت داره ممکنه به چیزای دیکه آلرژی داشته باشه در کنار لبنیات که ندونی مثل افزودنی ها یا ادویه جات و ..

ای بابا.. بچه اذیت میشه که.. اینم به من گفت حداقل 3 روز.. در نهایت شاید رژیم خودتو عوض کنن 

ببین عزیز 

یه دکتر دیگه م ببر 

اصلا و ابدا برا بستری ریسک نکن 

بچه ی منو گفتن زردی داره من شش روز خودم برا قلبم بعد زایمان بستری بودم 

اینام بچه رو کرده بودن موش ازمایشگاهی دوراز جون 

میبردن ازمایش یکسره 

اخرم انقدر داد و بیداد کردم .خودمم گندمی هستم بچه پوستش به من رفته 

رفتیم دکتر بیرون ازمایشارو دید گفت اصلا زردی نداره برا چی الکی بچه رو یکسره ازمایش گرفتن دستا کبود 

تو رو خدا اول یه روز شیر خشک بده 

اصلا و ابدا هررر چیزی توش شیر داره حتی کیک نخور 

رعایت کن بعد ببر دکتر دیگه حتما

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ببین عزیز  یه دکتر دیگه م ببر  اصلا و ابدا برا بستری ریسک نکن  بچه ی منو گفتن زردی ...

عزیزم کاش توصیه اشتباه نکنی 

اسهال خونی رو باید بستری کرد اونم نوزاد ۲۶ روزه حتی اگه در نهایت تشخیص حساسیت به پروتیئن گاوی باشه 

اسهال خونی عفونته خیلی فرق داره با دیدن چندتا دونه رگه خون تو مدفوع که حساسیت به پروتیئن گاویه  ...

آخه خیلی خون نبود. یه لکه خیلی کوچیک. بیشتر همون رگه های خونیه.. عکسشو گرفتم نشون دکتر دادم گفت آزمایش بده.. تو آزمایش بخاطر تعداد بوده گفت بستری

عزیزم کاش توصیه اشتباه نکنی  اسهال خونی رو باید بستری کرد اونم نوزاد ۲۶ روزه حتی اگه در نهایت ...

خودش میدونه عزیز 

بهترین کار چیه 

منم توصیه م این بود حتما یه دکتر دیگه ببره 

عین ما نشه توی بیمارستان اذیت بشه 

من تا بردم دکتر دیگه گفت نه اصلا زردی نداره و واقعا هم نداشت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

آخه خیلی خون نبود. یه لکه خیلی کوچیک. بیشتر همون رگه های خونیه.. عکسشو گرفتم نشون دکتر دادم گفت آزما ...

خب چون تعداد گلبول قرمز زیاد بوده گفته بستری 

نگران نباش