2777
2789
عنوان

زنبابای شوهرم همچیو بالا کشید

496 بازدید | 27 پست

پدرشوهرم مریضه داره هر روز بخاطر درد شدید تریاک مصرف میکنه و مابقی داروهای تسکینی قوی 

زنش داره خونه رو بنام خودش میزنه

شوهرم و خواهر برادراش هم نمیدونن چیکار کنن 

راهی هست بتونن جلوشو بگیرن؟

لابد زن باباش هم بچه ساله و اين شوگر ددي بوده اره?

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

امادر شوهر کم بود ،زن بابا ی شوهر هم اضافه شد 

چطور داره بالا می‌کشه از کجا فهمیدید 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارع پدرشوهر من همه چیز زد به اسم پسر بزرگش که اعتماد داشت بهش 

زنه اون یک هشتم هم که می‌رسید بهش اونم دیگ نمیرسه 😅😅😅حالش گرفته شد

البته پسر بزرگه یه واحد ۷۰ متری خریده ولی نمیده بهش تا بعد باباش بره اونجا بشینه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ولی اون بیچاره هم حق داره ها پدر شوهرت خدایی نکرده فچت بشه کی از مادرشوهرت نگه داری میکنه؟ میشه مثل ...

درسته ولی این دلیل نمیشه حق بچهای شوهرشو بالا بکشه اندازه ای ک حقشه بگیره 

پدرشوخرتو اگاه کنید هیچی باید برن دادگاه و مزشک قانونی که صلاحیت ندا ه و...که ملک با سختی بدن به بچه ها

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
پدرشوخرتو اگاه کنید هیچی باید برن دادگاه و مزشک قانونی که صلاحیت ندا ه و...که ملک با سختی بدن به بچه ...

بهش گفتن ولی گوش نکرد به بچه هاش توهینم میکنه خیلیم بهش رسیدن خدایی حق فرزند به پدر ادا کردن براش درحالیکه هیچ کاری براشون انجام نداد