2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم دلخور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست

خب اینم ناراحتی داره مادرشوهرا هم مثل بچه ها بهونه میارن ودلشون میخواد یه چی واسشون بفرستی اره عززیزم بخاطر احترام خودت شوهرت فردا ک رفتی یه بسته کیک خامه ای بگیر ببر و از دلش در بیار بگو من نمیدونستم چ بزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بگیر ببر بگو من رسمتونو نمیدونستم

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

چه لوسن مادر و پسر   اولا عروس غریبه نیست مستقیم تو روش بگی ظرفمو پر کن! بعدشم شازده پسرش که میدونست رسمشون اینجوریه چرا چیزی نگفت...

خیلی راحت میتونست مادرشوهرت یبار که تو ظرف چیزی بهش دادی ظرف رو پر بر میگردوند و اینجوری مثلا غیرمستقیم رسمشونه بهت نشون میداد. خوشم نیومد ازین حرکت مادرشوهرت

چه لوسن مادر و پسر   اولا عروس غریبه نیست مستقیم تو روش بگی ظرفمو پر کن! بعدشم شازده پسرش که ...

اتفاقا به شوهرم گفتم تو که میدونستی چرا به من زودتر نگفتی

گفت منم خبر نداشتم😐

از عمد نبود واقعا 😑

عزیز دلم تو نمیدونستی 

شوهرتم نمیدونست؟؟؟؟

بهش بگو حد اقل تو میگفتی به من

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤