2777
2789
عنوان

با این خانواده شوهر چ رفتاری کنم باعث نفرت منو شوهرم از هم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 81 پست
اونم به من محل نمیده تا درست بشم برم طرفش . الان یک ماهه اینجور گذشته اخرش چی ؟ فعلا شرایط جدایی ند ...

برای چی فوری حرف جدایی میزنی؟

شوهرت هم می‌دونه زنها ترسو هستن و از آبروی خودشون و خانوادشون میترسن طرفت نمیاد که منتش رو بکشی.

به نظرم با یه مشاور خوب مشورت کن که چه رفتاری درسته با شوهرت داشته باشی که حداقل اون بفهمه تو کلفت خونه مادرش نیستی. اینجا کم پیش میاد کسی راهنمایی درستی کنه.

صبور باش و منت شوهرت رو نکش و اگر هم کسی پرسید ازت و می‌دونی به گوش شوهرت میرسه بگو شوهرم افکارش قدیمی هست فکر می کنه زن کلفت و خدمتکار هست.

هیچ جای شرع خدا و قانون نگفته عروس وظیفه داره کارهای مادرشوهر رو انجام بده.

کار خوبی کردی جوابشون رو دادی.

الآنم سرچ کن مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی شمارش رو اینترنت میاره مشورت کن ببین چه کار کنی بهتره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه مستونی خونت رو ع ض کن و دور شو ازشون

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خواهر داره ؟ مادر شوهرت سنش زیاده ؟ 

خواهرش ۲۱ سالشع من ۲۶ .  تنبله و به زور کار میکنه متنفره از مهمون داری  کردن ولی وظیفه من میدونه و میگه ما کینه ای و ااهل تلافی هستیم و حساسیم رو این مسائل

خواهر داره ؟ مادر شوهرت سنش زیاده ؟ 

مادرش ۵۱ سالش جوونه فقط زانوهاش عمل کرده قبلا  الان مشکلی نداره . اگه مشکلش شدیدع در برفرض مهمونا نباید بیان . یا اصلا مهمون دعوت نکنن  والا گناه بقیع چیه

عزیزم کاش میگفتی اگه برا کار کردن و حمالی زن گرفتی همون بهتر توی زندگیت جایی نداشته باشم... بگو کارا ...

من مودبانه جواب تک تک حق به جانب هاشون دادم 

گفتم من و خانوادم کسیو بخاطر منفعتش و خدمتی گه برا مون بکنه دوس نداریم بخاطر اخلاق و ادب و انسانیتش هست و از داماد هم هیچ انتظاری نداریم جز رفتار خوب اخلاق. 

از خودمون مثال زدم . اگه میگفتم خدمتکار و اینا که شر دیگع ای بپا میکزدن منو خراب تر کنن

وا چه پررو ان این خانواده شوهرت به نظرم زودتر چاره ای کن مادرشوهر منم توقع کمک داره ولی شوهرم نمیزا ...

منم مسکلم شوهرمه وگرنه برا خانوادش راه داشت بپیچونم یا با قهر و اینا اعتراضم برسونم مساله اینه شوهرم راز دارم نیس خودش مادر شوهره

اینا قبل تو چیکار میکردن

جوونه مادر شوهرم ۵۱ سالشه فقط  قبلا زانو عمل کرده

قبلا دختر خالش میومد حالا ک عروس دارن ینی من دیگه منو مقدم میدونن و وظیفه من

و اگه کسی دیگه بره کمک شرمنده میشن که عروس خودمون فرار کرده از کار !!! 

بمن میگن کار مهم نیس مردم میگن عروسشون بدجنسه و اینا

خدا نگزره ازشون والا این عروس ماهم داریم مزاحم میشیم ؟ چرا  پس هر چی انتر نصیب ما شد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خاک برسرت نکبتش .دهن بین خاله زنک .کارت سختتته دختر

خیلی حالم بده از اخلاق شوهرم تازه نسبت به درامدش خسیس و اقتصادیم هس 

همشم میگه همه حسرت شرایط منو دارن اون وقت موقع خرج کردن میگه در حد حقوق کارمند برات خرج میکنم چون قراره معامله کنم دستم خالی میشه ! پس پولش به چه درد من میخوره ؟ اون پزی که میدع بدتر حالمو بد میکنه زور داره

اسی دوتا راه حل داری 

یا اینک انقدر نری ک عادت کنن،درسته شوهرت باهات بد میشه ولی بلاخره واسشون جا میفته کلفتشون نیستی

یا مث خودشون موذی باشی برو ولی کار نکن خودتو بزن به دل درد برو بخواب یارو دستشویی لفتش بده یا زنگ بزن به یکی حرف بزن بگو کارش واجب بود 

حتی اگه یه کاری ام دادن انجام بدی انقدر فس فس کن ک پشیمون بشن

بعدم با حالت مظلومیت برو پیش شوهرت بگو از صبح دارم کار میکنم خیلی خسته شدم

تا بفهمن با کی طرفن🤣

برای چی فوری حرف جدایی میزنی؟ شوهرت هم می‌دونه زنها ترسو هستن و از آبروی خودشون و خانوادشون میترسن ...

اخه ایجا میگن مردای خاله زنک درست بشو نیستن و پیرت میکنه با خانوادش 

ببین برو کمک، ولی آروم و با حوووصله کمک کن. یواااااش یواش.

بذار همون حرف خودشون بشه که کار مهم نیست فقط حضورت مهمه که حرف درنیارن.

چون فامیل پدر منم اینطوری ن که اگر عروس نباشه یا بشینه، حرف درمیارن. ولی خب می‌تونه باشه و کار کنه ولی نه مثل یه خدمتکار. مثل یه عروس

اسی دوتا راه حل داری  یا اینک انقدر نری ک عادت کنن،درسته شوهرت باهات بد میشه ولی بلاخره واسشون ...

همیشع میگن خداروشکر عروس ما و عروسای فلان خاله مون ادمایی نیستن برن قایم شن تو مهمونی هامون ! 

تنبلی تو کار بدتر برام حرف درمیارن بی عرضه ست

زرنگ نیس و کلی حرف