زندگی خوبی داشتم ..شوهرم عاشقانه دوستم داشت ....ولی افتاد به راه خیانت ...4بار خیانت کرد ....به خاطر بچم بخشیدم .ولی گفته بودم دفعه آخره .این دفعه کوتاه نیومدم .ده ماهه جدا زندگی کردم .خونه گرفتم برای خودم .اقدام به جدایی کردم .فردا صیغه طلاق خونده میشه ..امشب یهو بچم اومد جلو ذهنم ...داغون شدم به خاطر بچم ..دیگه دوسش ندارم اعتماد اصلاا ندارم ...همش دروغ میگه ..ولی دلم برای بچم کبابه که سرنوشتش اینجوری شد ...میترسم از آینده اش ....حالم خرابه
بچه من تو بهترین شرایط بزرگ شده بود.بهترین زندگی .لباس .خورد و خوراک .پرستار گرفته بودم ...هیچ وقت دعواش نکرده بودیم ...آرامش ....یهو از اون محیط اومد خونه مادر پدر من ...منم حال روحیم خراب ...خونه خودم ...اینقدر حالم خراب بود منی که جونم بچم بود یهو یه هفته نمیرفتم ببینمش ..انگار تو این عالم نبودم ...نمیفهمیدم ....تازه 2ماهه به هوش اومدم ...دوباره وابسته بچم شدم ..بچمو برداشته برده یه ماهه ...من خون گریه میکنم ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم پدری که الگوی خیانت و دروغگویی برای بچه ش باشه بدتره .... مطمئن باش درست ترین راهه& ...
من مستقلم ..درآمدم خیلی خوبه ....ولی همش میگم ..نکنه ازدواج کنیم ..بچه ضربه بخوره ...بگه منو تنها گذاشتن ...چون هیچ زنی بچه زن دیگه و هیچ مردی هم بچه مرد دیگه رو نمیتونه مثل بچه خودش بدونه
فدات شم ....من خیلللی قوی بودم ....امشب یهو فرو ریختم ...پشت فرمون به خاطر بچم زاار میزدم
بمیرم الهی اوضاع منم داغونه
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛