2777
2789
عنوان

فردا طلاق میگیرم دارم دق میکنم به خاطر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 53 پست

چند تا کتاب خوب.راجب فرزند طلاق بخون 

سعی کن رابطه ش رو مدیریت کنی با پدرش و خودت 

اصلا پدرش رو پیشش خراب نکن 

سعی کن هر دو تون رو داشته باشه 

نه زیاد لوسش کن ن توجه ویژه کن سعی کن درست تربیتی کنی

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه من تو بهترین شرایط بزرگ شده بود.بهترین زندگی .لباس .خورد و خوراک .پرستار گرفته بودم ...هیچ وقت دعواش نکرده بودیم ...آرامش ....یهو از اون محیط اومد خونه مادر پدر من ...منم حال روحیم خراب ...خونه خودم ...اینقدر حالم خراب بود منی که جونم بچم بود یهو یه هفته نمی‌رفتم ببینمش ..انگار تو این عالم نبودم ...نمی‌فهمیدم ....تازه 2ماهه به هوش اومدم ...دوباره وابسته بچم شدم ..بچمو برداشته برده یه ماهه ...من خون گریه میکنم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا کتاب خوب.راجب فرزند طلاق بخون  سعی کن رابطه ش رو مدیریت کنی با پدرش و خودت  اصلا ...

من همین کارو میکنم ....ولی شوهرم چون بکشه بچه رو طرف خودش محبت افراطی میکنه ..داغون کرده بچه رو ..یه ماهه بچه رو برده ...بچه اصلا نمیگه مادر دارم 

پسره یا دختر؟؟ چند سالشه؟ در هر صورت بچه پیش مادر باشه بهتره اگه بچه میخواد پیش پدرش باشه بدتره که ...

4سال دختر ...فوق العاده باهوشه ...تا زنگ میزنم میگه مامان بیا سه تایی زندگی کنیم ...من دو تایی رو می‌خوام ....جیگرم آتیش میگیره به خداااا

نه عزیزم  پدری که الگوی خیانت و دروغگویی برای بچه ش باشه بدتره .... مطمئن باش درست ترین راهه& ...

من مستقلم ..درآمدم خیلی خوبه ....ولی همش میگم ..نکنه ازدواج کنیم ..بچه ضربه بخوره ...بگه منو تنها گذاشتن ...چون هیچ زنی بچه زن دیگه و هیچ مردی هم بچه مرد دیگه رو نمیتونه مثل بچه خودش بدونه

فدات شم ....من خیلللی قوی بودم ....امشب یهو فرو ریختم ...پشت فرمون به خاطر بچم زاار میزدم

بمیرم الهی اوضاع منم داغونه 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من مستقلم ..درآمدم خیلی خوبه ....ولی همش میگم ..نکنه ازدواج کنیم ..بچه ضربه بخوره ...بگه منو تنها گذ ...

آره راست میگی

مخصوصا ناپدری برای دختر بچه خوب نیست،، ممکنه حتی تجاوز هم بکنن،،، اگه میتونی گذشت کنی بخاطر بچه ت چون دختره میگم ببخش و برگرد و پیش مشاوره خوب برید 

انشالله مشکلتون حل بشه 

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
خوب شرایط مالیتون مگه خوب نیس  اگه خوبه بی خیال زندگیتو بکن و بچتم بیار پیش خودت

چرا مالی خودم و خانواده ام خوبه خداروشکر. ....فقط لج کرده بچمو برده ...شستشو مغزی داده ....نمیگه اصلاا مادر دارم 

بشین صلوات بده از خدا شوهرتو به راه راست هدایت کنه

اگه اخلاقشو میشناسی که تحت تاثییر حرف عوض میشه ببرش مشاوره 

ختم قران بگیر که سر براه بشه و زندگیت درست بشه

طفلی دخترت ..... الهی 

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
به خدا می‌جنگم ....ولی شغلم اینه که نیستم اکثرا ....همه میگن خر نشی ازدواج نکنی ...حیفی حق زندگی دار ...

نمیتونی  بچه رو ببری باخودت 

حق زندگی داری چرا نباید ازدواج کنی هرکاری دلت میخاد انجام بده