2777
2789
عنوان

عصبی شدن نزدیک دوران عادت ماهانه

385 بازدید | 52 پست

سلام خانوما من تقریبا از یه هفته قبل خیلی بهم میریزم همش با شوهرم بحثم میشه و افکار منفی از ذهنم میگذره و سعی میکنم خودمو تو تونه زندانی کنم حوصله هیچکسو هیچ جیزی ندارم واقعا این دوران بد ترین روزای زندگیمه و اذیتم میکنه یه وقتایی واقعا عذاب آور مبشم آخه چاره چیه من چیکار باید بکنم یعنی دکتر برم تاثیر داره؟؟؟

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر همینن

خب اگر مرد درکت نکنه اگر اونم باهات کل کل کنه یه ماه متوجه بشه و ماه بعدی خسته بشه و درک نکنه اونوقت بحثای بیخودی بالا میگیره

همه همین طورن من این ماه تاخیرم داشتم قشنگ دلم میخوادخودموداربزنم

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
منم همینطورم... 4 روزه همش گریه میکنم این دوره چون با شوهرمم دعوا کردیم حرفای بدی زد خیلی شدید تر هم ...

دقیقا منم این حالم باهم هی بحث میکنیم اونم حرفای بدتری میزنه و منم بیشتر بهم میریزم

خب اگر مرد درکت نکنه اگر اونم باهات کل کل کنه یه ماه متوجه بشه و ماه بعدی خسته بشه و درک نکنه اونوقت ...

موافقم باهات

باید گل گاوزبون زیاد خورده بشه

لایک ممنوع🙏                                            

دقیقا منم یه وقتایی تاخیر دارم و بیشتر میریزتم بهم

ببین تاحدی وضعم داغونه خونه رویه هفته ست جارونزدم یعنی افتضاح هرکی یه حرفی میزنه میخوام بشینم گریه کنم فقط حال وحوصله هیچ کاریوندارم این کوفتی هم نمیاد

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪