2777
2789
عنوان

هرکی انگلیسیش خوبه بیاد

98 بازدید | 17 پست

.... drug company Johnson and Johnson known as J and J said Tuesday that its own studies show a second shot conshot of of its its covid 19 vaccine greatly increases protection the world health organization approved J and j's Jansen vaccine based on only one shot but the drug company says a second dose delivered either 2 or 6 months after the 1st offers longer and greater protection The findings have not yet been examined by independent scientists the company said the single dis the single dose is 70% effective 4 up to 8 months a second dose however results in 94% protection against moderate to severe forms of the virus J and J said it sent the results of its study to health organizations around the world including the US Food and Drug Administration fda The health organizations can then consider approving a follow up dose the J and J study included 30000 people who received a second dose 56 days after their one is 1st their 1st 1J and j's said people dealt with the 2nd dose well and felt side effects similar to the 1st dose the vaccine was found to be less effective over time for people over the age of 60 but still prevented hospitalization 78% of the time Is J and J noted that during part of their study from March through late July the Delta variant of covid 19 was present in the US last week the fda recommended emergency us emergency use of a 3rd shot for people over 65 who received the tudo's fizer beyond Tech vaccine so far fizer is the only company to send the fda for a decision on additional shots I'm Dan fredell

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

چیکارش کنم؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اینو ب انگلیسی برام بنویسید و بگین چی گفته

شرکت دارویی جانسون و جانسون معروف به J and J روز سه شنبه گفت که مطالعات خود نشان می دهد که دومین شات واکسن کووید 19 خود محافظت بسیار زیادی را افزایش می دهد که سازمان بهداشت جهانی واکسن J و j's Jansen را تنها بر اساس یک واکسن تایید کرده است. اما شرکت داروسازی می‌گوید دوز دوم 2 یا 6 ماه پس از اولین دارو، محافظت طولانی‌تر و بیشتری را ارائه می‌دهد. یافته‌ها هنوز توسط دانشمندان مستقل مورد بررسی قرار نگرفته است. اما دوز دوم منجر به محافظت 94 درصدی در برابر اشکال متوسط تا شدید ویروس می شود. دوز پیگیری مطالعه J و J شامل 30000 نفر بود که 56 روز بعد از اینکه دوز دوم آنها 1 بود، دوز دوم دریافت کردند. عوارض جانبی مشابه با دوز اول واکسن در طول زمان برای افراد بالای 60 سال کمتر موثر بود اما هنوز از بستری شدن در بیمارستان جلوگیری می‌کرد. نوع دلتای کووید 19 هفته گذشته در ایالات متحده وجود داشت، FDA استفاده اضطراری از سومین واکسن را برای افراد بالای 65 سال که فیزر تودو را فراتر از واکسن فناوری دریافت کرده بودند توصیه کرد تا کنون fizer تنها شرکتی است که FDA را برای تصمیم گیری ارسال کرده است. در عکس های اضافی من دن فردل هستم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شرکت دارویی جانسون و جانسون معروف به جی و جی روز سه‌شنبه گفت که مطالعات خود نشان می‌دهد که دومین شات واکسن کووید 19 خود محافظت را تا حد زیادی افزایش می‌دهد که سازمان بهداشت جهانی واکسن J and j's Jansen را تنها بر اساس یک واکسن تایید کرده است اما شرکت داروسازی می‌گوید دوز دوم 2 یا 6 ماه پس از اول، محافظت طولانی‌تر و بیشتری را ارائه می‌دهد. یافته‌ها هنوز توسط دانشمندان مستقل مورد بررسی قرار نگرفته است. منجر به محافظت 94 درصدی در برابر اشکال متوسط تا شدید ویروس می شود. مطالعه J و J شامل 30000 نفر بود که 56 روز بعد از اینکه دوز دوم را دریافت کردند. اثرات مشابه با دوز اول واکسن در طول زمان برای افراد بالای 60 سال کمتر موثر بود اما هنوز از بستری شدن در بیمارستان جلوگیری می‌کرد. نوع دلتای کووید 19 هفته گذشته در ایالات متحده وجود داشت، FDA استفاده اضطراری از سومین واکسن را برای افراد بالای 65 سال که فیزر تودو را فراتر از واکسن فناوری دریافت کرده بودند توصیه کرد تا کنون fizer تنها شرکتی است که FDA را برای تصمیم گیری در مورد عکس های اضافی من دن فردل هستم

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

این برنامه رو دانلود کن

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
شرکت دارویی جانسون و جانسون معروف به J and J روز سه شنبه گفت که مطالعات خود نشان می دهد که دومین شات ...

😁😁😁😁😁😁

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

شرکت دارویی جانسون و جانسون معروف به جی و جی روز سه‌شنبه گفت که مطالعات خود نشان می‌دهد که دومین شات واکسن کووید 19 خود محافظت را تا حد زیادی افزایش می‌دهد که سازمان بهداشت جهانی واکسن J and j's Jansen را تنها بر اساس یک واکسن تایید کرده است اما شرکت داروسازی می گوید دوز دوم2 یا 6 ماه پس از اولین بار محافظت طولانی تر و بیشتری ارائه می دهد. یافته ها هنوز توسط دانشمندان مستقل مورد بررسی قرار نگرفته است. این شرکت گفت که تک دوز 70٪ موثر است 4 تا 8 ماه یک نوبت دوم، اما نتیجه 94٪ است. محافظت در برابر متوسط تااشکال شدید ویروس J و J گفتند که نتایج مطالعه خود را به سازمان‌های بهداشتی در سراسر جهان از جمله سازمان غذا و داروی ایالات متحده فرستاده است. سازمان‌های بهداشتی می‌توانند پس از آن دوز پیگیری را در نظر بگیرند که مطالعه J و J شامل 30000 نفر بود. یک ثانیه دریافت کرددوز 56 روز پس از اولین دوز آنها 1J و j گفت که افراد با دوز دوم به خوبی برخورد کردند و عوارض جانبی مشابه دوز اول را احساس کردند. مشخص شد که واکسن در طول زمان برای افراد بالای 60 سال کمتر موثر است اما هنوز از آن جلوگیری می شود. بستری شدن در بیمارستان 78 درصد موارد J و J ذکر شده استدر طی بخشی از مطالعه خود از مارس تا اواخر ژوئیه، نوع دلتای کووید 19 در هفته گذشته در ایالات متحده وجود داشت، FDA استفاده اضطراری از سومین واکسن را برای افراد بالای 65 سال که تا کنون واکسن فن‌آوری واکسن تودو را دریافت کرده بودند توصیه کرد. تنها شرکتی است که ارسال می کندFDA برای تصمیم گیری در مورد عکس های اضافی من دن فردل هستم

شرکت دارویی جانسون و جانسون معروف به جی و جی روز سه‌شنبه گفت که مطالعات خود نشان می‌دهد که دومین شات واکسن کووید 19 خود محافظت را تا حد زیادی افزایش می‌دهد که سازمان بهداشت جهانی واکسن J and j's Jansen را تنها بر اساس یک واکسن تایید کرده است اما شرکت داروسازی می‌گوید دوز دوم 2 یا 6 ماه پس از اول، محافظت طولانی‌تر و بیشتری را ارائه می‌دهد. یافته‌ها هنوز توسط دانشمندان مستقل مورد بررسی قرار نگرفته است. منجر به محافظت 94 درصدی در برابر اشکال متوسط تا شدید ویروس می شود. مطالعه J و J شامل 30000 نفر بود که 56 روز بعد از اینکه دوز دوم را دریافت کردند. اثرات مشابه با دوز اول واکسن در طول زمان برای افراد بالای 60 سال کمتر موثر بود اما هنوز از بستری شدن در بیمارستان جلوگیری می‌کرد. نوع دلتای کووید 19 هفته گذشته در ایالات متحده وجود داشت، FDA استفاده اضطراری از سومین واکسن را برای افراد بالای 65 سال که فیزر تودو را فراتر از واکسن فناوری دریافت کرده بودند توصیه کرد تا کنون fizer تنها شرکتی است که FDA را برای تصمیم گیری در مورد عکس های اضافی من دن فردل هستم