2777
2789
عنوان

عمل معده بیمارستان میلاد

569 بازدید | 4 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

دوستان کسی تاحالا در بیمارستان میلاد عمل معده انجام داده باشه چجوری باید اقدام کنیم ؟و اینکه هزینه اش چقدره میشه؟واینکه بهترین دکتر بیمارستان میلاد کیه؟؟

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            
به منم اطلاع بدید

من زنگ زدم مطب دکتر سهرابی گفتن میلاد هم عمل میکنن ولی چون هفته ای یک بیمار عمل میکنن شاید یکسال الی دوسال منتظر بمونید با بیمه تامین اجتماعی هم میلاد رایگانه

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنگ زدم مطب دکتر سهرابی گفتن میلاد هم عمل میکنن ولی چون هفته ای یک بیمار عمل میکنن شاید یکسال الی ...

سلام. منم زنگ زدم میلاد وقت گرفتم برای ویزیت دکتر جراحی عمومی. معرفی نامه دادن برای دکتر قدسی ولی انقدر همسرمو از عمل ترسوندن بیچاره پشیمون شد. حالا اگه تو مطب میرفت اصلا این حرفا نبود کلی هم عمل خوب و به جایی بود اونوقت. حالا قراره تو شهرستان عمل کنه هم زودتر وقت میدن هم دکترش آشناست مطمئن تره

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست  . هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود  . صحنه پیوسته به جاست  . خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاااااااااد.  
سلام. منم زنگ زدم میلاد وقت گرفتم برای ویزیت دکتر جراحی عمومی. معرفی نامه دادن برای دکتر قدسی ولی ان ...

دکتر مهران سهرابی رو من تحقیق کردم میگفتن دکتر خوبی هست اینترنتی وقت گرفتم دو روز دیگه بهم وقت دادن تاحالا بیمارستان میلاد نرفتم ولی تعریفشو شنیدم مادر بزرگم هم اونجا عمل تیروئید انجام داده راضی بود